Yayınlar & Eserler

Makaleler 1
Tümü (1)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
Kitaplar 5

1. Mavi Okyanus Stratejisi Bağlamında Permakültür Çiftlikleri ve Gastronomi: Sürdürülebilir Turizmde Yeni Değer Alanları

TURİZMİN ÇOK BOYUTLU YAPISI - Kuramsal ve Ampirik İncelemeler, YAYLA ÖZGÜR, Editör, Çizgi Kitabevi, ss.557-568, 2025

2. Sektörel Kırılganlık ve Dayanıklılık: Türkiye'de Yiyecek-İçecek ve Konaklama Hizmetleri Üzerine 2010-2024 Dönemi Analizi

TURİZMİN ÇOK BOYUTLU YAPISI Kuramsal ve Ampirik İncelemeler, YAYLA ÖZGÜR, Editör, Çizgi Kitabevi, ss.537-556, 2025

3. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Paket Servis Hizmetinin Ürün Maliyeti Üzerine Etkisi

TURİZME BÜTÜNCÜL BAKIŞ Multidisipliner Çalışmalar, ERGÜN GÖZDE SEVAL, Editör, Çizgi Kitabevi, ss.7-23, 2025

4. FERMENTE BİR ÜRÜN OLARAK KOMBUCHA

TOURISM ENTREPRENEURSHIP:INNOVATIVE APPROACHES, GÜÇER EVREN, AKSOY MUSTAFA, BALCI EMİNE, KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY, ŞİMŞEK ERDEN, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.776-794, 2024

5. Dinlerin Beslenme Alışkanlıkları Üzerine Etkisi: Yahudilik Örneği Üzerinden Belgesel Film Analizi

Gastronomi Turizmi Araştırmaları-1, ÖZDOĞAN OSMAN NURİ, GÜLER MEHMET EMRE, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.517-536, 2024
Ansiklopedide Bölümler 3
Metrikler

Yayın

9

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1