FERMENTE BİR ÜRÜN OLARAK KOMBUCHA


ŞAHİN A., DURLU ÖZKAYA F.

TOURISM ENTREPRENEURSHIP:INNOVATIVE APPROACHES, GÜÇER EVREN, AKSOY MUSTAFA, BALCI EMİNE, KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY, ŞİMŞEK ERDEN, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.776-794, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: DETAY YAYINCILIK
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.776-794
  • Editörler: GÜÇER EVREN, AKSOY MUSTAFA, BALCI EMİNE, KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY, ŞİMŞEK ERDEN, Editör
  • Akdeniz Üniversitesi Adresli: Evet