Atıf Formatları
TOURISM ENTREPRENEURSHIP:INNOVATIVE APPROACHES
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. ŞAHİN And F. DURLU ÖZKAYA, "FERMENTE BİR ÜRÜN OLARAK KOMBUCHA," In TOURISM ENTREPRENEURSHIP , Ankara: DETAY YAYINCILIK, 2024, pp.776-794.

ŞAHİN, A. And DURLU ÖZKAYA, F. FERMENTE BİR ÜRÜN OLARAK KOMBUCHA. 2024. In TOURISM ENTREPRENEURSHIP , DETAY YAYINCILIK, Ankara, 776-794.

ŞAHİN, A., & DURLU ÖZKAYA, F., (2024). FERMENTE BİR ÜRÜN OLARAK KOMBUCHA. TOURISM ENTREPRENEURSHIP (pp.776-794), Ankara: DETAY YAYINCILIK.

ŞAHİN, ALİ, And FÜGEN DURLU ÖZKAYA. "FERMENTE BİR ÜRÜN OLARAK KOMBUCHA." In TOURISM ENTREPRENEURSHIP , 776-794. Ankara: DETAY YAYINCILIK, 2024

ŞAHİN, ALİ And DURLU ÖZKAYA, FÜGEN D. . "FERMENTE BİR ÜRÜN OLARAK KOMBUCHA." TOURISM ENTREPRENEURSHIP , DETAY YAYINCILIK, 2024, pp.776-794.

ŞAHİN, A. And DURLU ÖZKAYA, F. (2024) "FERMENTE BİR ÜRÜN OLARAK KOMBUCHA", TOURISM ENTREPRENEURSHIP . Ankara: DETAY YAYINCILIK.

@bookchapter{bookchapter, author ={ALİ ŞAHİN And author ={FÜGEN DURLU ÖZKAYA}, chaptertitle={FERMENTE BİR ÜRÜN OLARAK KOMBUCHA}, booktitle={ TOURISM ENTREPRENEURSHIP}, publisher={DETAY YAYINCILIK}, city={Ankara},year={2024} }