Yayınlar & Eserler

Kitaplar

Kırınım Pencereli Kurutma Teknolojisi

Gıdaların Kurutulmasında Kullanılan Yenilikçi Kurutma Teknolojileri, ERTEKİN FİGEN, Editör, Türkiye Klinikleri (Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.), ss.54-61, 2024

Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri: Yenilikler ve Zorluklar

Besleyici ve Sağlıklı Gıda : Gıda Endüstrisinden Sofraya, El, Sedef Nehir, Editör, Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., ss.39-46, 2023

Drying of tea, herbals, and spices

Drying Technology in Food Processing, Jafari, Seid Mahdi; Malekjani Narjes, Editör, ELSEVIER, ss.543-586, 2023