Arş. Gör. DOĞUŞ KILIÇARSLAN


Sosyal Bilimler Enstitüsü, -

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Anabilim Dalı


WoS Araştırma Alanları: Sosyal Bilimler Genel, Konaklama Eğlence Spor Ve Turizm, Sosyal Bilimler (Soc)


Avesis Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler, İşletme, Turizm ve Otel İşletmeciliği

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

E-posta: doguskilicarslan@akdeniz.edu.tr
İş Telefonu: +90 242 310 2044
Web: https://avesis.akdeniz.edu.tr/doguskilicarslan
Ofis: A.Ü. Turizm Fakültesi 1. Kat 1D09
Posta Adresi: A.Ü. Turizm Fakültesi 1. Kat

Metrikler

Yayın

20

Atıf (WoS)

38

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

85

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

175

H-İndeks (Scholar)

5

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

4

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Doktora

Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik, Türkiye

2014 - 2016

2014 - 2016

Yüksek Lisans

Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik, Türkiye

2009 - 2014

2009 - 2014

Lisans

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Seyahat İşletmeciliği Ve Turizm Rehberliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

2016

2016

Yüksek Lisans

Ziyaretçi Yönetimi Kapsamında Ziyaretçilerin Atmosfer ve Kalabalık Algılarının Memnuniyet Üzerindeki Etkisinin Tespitine Yönelik Bir Çalışma: Topkapı Sarayı Örneği

Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Araştırma Alanları

Sosyal ve Beşeri Bilimler

İşletme

Turizm ve Otel İşletmeciliği

Akademik Unvanlar / Görevler

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

Adana Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği

Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri

Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri

Kurumsal Tanıtım, UNILOOK TÜRKİYE, Türkiye, Antalya, 2022 - 2022

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri

Kurumsal Tanıtım, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Türkiye, Antalya, 2022 - 2022

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2018

2018

Ancient Jujube Festival

Kılıçarslan Ö., Kılıçarslan D.

3rd Taste of City Conference 2018: Food and Place Marketing, Antalya, Türkiye, 4 - 05 Ekim 2018, ss.6-12

2017

2017

FESTIVALS AS A TOURISM PRODUCT: KAFKASÖR BULLFIGHTING FESTIVAL IN TURKEY

KILIÇARSLAN D., KOCABULUT Ö.

II. International Conference on Tourism Dynamics and Trends, Sevilla, İspanya, 26 - 29 Haziran 2017, ss.147-155

2017

2017

Determination of Gastronomic Tourism Characteristics of Gaziantep Province As A Unesco Creative Cities Network.

KILIÇARSLAN D., YILMAZ G.

II. International Conference on Tourism Dynamics and Trends, Sevilla, İspanya, 26 - 29 Haziran 2017, ss.232-234 Creative Commons License

2017

2017

MOTIVATIONS OF FESTIVAL PARTICIPANTS

KOCABULUT Ö., KILIÇARSLAN D.

II. International Conference on Tourism Dynamics and Trends, Sevilla, İspanya, 26 - 29 Haziran 2017, ss.156-173, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

Kano Sporuna Katılım Motivasyonu: Manavgat Destinasyonunda Bir Uygulama

ÜLKER M., KILIÇARSLAN D., DERMAN E.

Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2016, ss.161-171, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Türkiye Kültürel Miras Unsurları İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinin Tespiti

ÖZTÜRK A., KILIÇARSLAN D., DEMİR Y., CABER M.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi 16. Ulusal Turizm Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2015, ss.1-19 Creative Commons License

Kitaplar

2021

2021

Gastronomi Turizmi ve Sosyal Medya

KILIÇARSLAN D.

Örnek Olaylarla Gastronomi Turizminde Yeni Eğilimler , Gökhan Yılmaz; Ayşe Şahin, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.261-279, 2021

2020

2020

Vefa Zat: Türkiye’nin İlk Uluslararası Barmeni

YILMAZ G., KILIÇARSLAN D.

Türk Turizmine Kanat Gerenler IV Gastronomi ve Eğlence İşletmecileri, Kozak N, Kozak M, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.257-266, 2020

2019

2019

Burdur: Burdur Şiş Köftesi

KILIÇARSLAN D., KOCABULUT Ö.

Bir Yerin Tabaktaki Kimliği, Melahat Yıldırım Saçılık Samet Çevik, Editör, Detay Yayıncılık, Antalya, ss.115-121, 2019

2018

2018

Turizm Rehberliği Bölümü Lisans Öğrencilerinin Turizm Sektörü ve Profesyonel Turizm Rehberliği Mesleği Seçimleri ile İlgili Unsurlar

KILIÇARSLAN D., ÖZTÜRK A., KOCABULUT Ö., CABER M.

Turist Rehberliği Üzerine Güncel Araştırmalar, Necdet Hacıoğlu, Cevdet Avcıkurt, Arzu Kılıç, Hasret Ulusoy Yıldırım, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.58-67, 2018


Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

01 Haziran 2017 - 01 Haziran 2017

01 Haziran 2017 - 01 Haziran 2017

II. Internatıonal Conference On Tourısm Dynamıcs And Trends

Katılımcı

Sevilla-İspanya

01 Mayıs 2016 - 01 Mayıs 2016

01 Mayıs 2016 - 01 Mayıs 2016

I. Internatıonal Conference On Tourısm Dynamıcs And Trends

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Nisan 2016 - 01 Nisan 2016

01 Nisan 2016 - 01 Nisan 2016

II. Ulusal Sürdürülebilir Turizm KongresiSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Kasım 2015 - 01 Kasım 2015

01 Kasım 2015 - 01 Kasım 2015

16. Ulusal Turizm Kongresi

Katılımcı

Çanakkale-Türkiye

01 Aralık 2014 - 01 Aralık 2014

01 Aralık 2014 - 01 Aralık 2014

International Antalya Hospitality Tourism and Travel Research Conference

Katılımcı

Antalya-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 38

h-indeksi (WOS): 2