Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Şarap Endüstrisi Literatürünün Son 20 Yılı Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz

VIII. ULUSAL IV. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Mersin, Türkiye, 19 - 20 Nisan 2019, ss.323-332, (Tam Metin Bildiri)

Şarap Endüstrisi Literatürünün Son 20 Yılı Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz

VIII. ULUSAL IV. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Mersin, Türkiye, 19 - 20 Nisan 2019, ss.323-332, (Tam Metin Bildiri)

Planlı Davranış Teorisi ve Turizm Üzerine Yapılan Uluslararası Yayınların Bibliyometrik Analizi

6. Uluslararası Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Nisan 2019, ss.165-166, (Özet Bildiri)

Planlı Davranış Teorı·sı· ve Turı·zm Üzerı·ne Yapılan Uluslararası Yayınların Bı·blı·yometrı·k Analı·zi

Uluslararası Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Nisan 2019, ss.165-166, (Özet Bildiri)

A Case Study on the Application of Periodical Menu Analysis

The First International Tourism Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.1526-1529

A Case Study on the Application of Periodical Menu Analysis

The First International Tourism Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2017), Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.1526-1529

A Case Study on the Application of Periodical Menu Analysis

The First International Tourism Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2017), Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.1-3

Menü Kartı Olmayan Restoranlar: Bir Örnek Olay Çalşması

International Symposium on social Sciences, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Mayıs 2017, ss.1277

Menü Kartı Olmayan Restoranlar: Bir Örnek Olay Çalşması

International Symposium on social Sciences, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Mayıs 2017, ss.1277, (Özet Bildiri)

Gastronomi Turizmi ve Otantizm: Yerel Bir Restoran Üzerinde Örnek Olay Çalışması

Gastronomi Turizmi Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Kasım 2016, ss.11-26, (Tam Metin Bildiri)

Architectural innovations are competitive advantage for hotels in tourism industry?: What customers, managers and employees think about it?

9th International Strategic Management Conference, Riga, Letonya, 27 - 29 Haziran 2013, cilt.99, ss.701-710, (Tam Metin Bildiri) identifier

Çeşme Termal Turizm İşletmelerinde İç Müşteri Tatminine Yönelik Bir Araştırma.

13. Ulusal Turizm Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 09 Aralık 2012, ss.621-636, (Tam Metin Bildiri)

Meslek Yüksekokulu Turizm Bölümü Öğrencilerinin Sigara ve Alkol Alışkanlıklarını Belirlemeye Yönelik Bir Ön Araştırma

2. Uluslararası 6. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu’nda Sunulan Sözlü Bildiri, Aydın, Türkiye, 25 - 27 Mayıs 2011, ss.100-110, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Meslek Yüksekokulu Turizm Bölümü Öğrencilerinin Sigara ve Alkol Alışkanlıklarını Belirlemeye Yönelik Bir Ön Araştırma

2. Uluslararası 6. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu’nda Sunulan Sözlü Bildiri, Aydın, Türkiye, 25 - 27 Mayıs 2011, ss.100-110 Sürdürülebilir Kalkınma
Kitaplar

Gastronomi Turizmi ve Otantizm: Yerel Bir Restoran Üzerinde Örnek Olay Çalışması

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Bozok D. Avcıkurt C. Doğdubay M. Sarıoğlan M. Girgin G. K., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.97-111, 2017
Metrikler

Yayın

30

Atıf (WoS)

7

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

6

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları