Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Planlı Davranış Teorisi ve Turizm Üzerine Yapılan Uluslararası Yayınların Bibliyometrik Analizi
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.4, sa.1, ss.1-14, 2020 (Hakemli Dergi)
Turizm ve Yiyecek Tüketimi: Uluslaraası Alanyazın Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
, cilt.16, sa.1, ss.71-88, 2019 (Hakemli Dergi)
Turistlerin Yemek Tüketim Davranışları Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.5, sa.1, ss.124-136, 2018 (Hakemli Dergi)
Gastronomik Kimlik ve Gastronomik Turizm Ürünlerinin Sınıflandırılması Üzerine Nitel Bir Araştırma: Alanya Örneği
JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES
, cilt.5, sa.2, ss.39-60, 2017 (Hakemli Dergi)
Uygulamada Menü Analizi Nasıl Yapılmaktadır? Beş Yıldız Otellerin Mutfak Şeflerinin Görüşleri
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.26, sa.2, ss.251-263, 2015 (Hakemli Dergi)
Comparative Study For Green Management Practices in Rome and Alanya Restaurants From Managerial Perspectives
JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES
, cilt.3, sa.2, ss.3-11, 2015 (Hakemli Dergi)
Akademisyenlerin Bilimsel Kongrelere İlişkin Algılamaları: Akdeniz Üniversitesi Örneği
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.5, ss.155-172, 2014 (Hakemli Dergi)
IÇ VE DIS MÜSTERI TATMINI ILISKISINE YÖNELIK DIDIM BÖLGESI BES YILDIZLI OTEL ISLETMELERINDE BIR ARASTIRMA
Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dergisi
, sa.2, ss.22-43, 2013 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Şarap Endüstrisi Literatürünün Son 20 Yılı Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz
VIII. ULUSAL IV. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Mersin, Türkiye, 19 - 20 Nisan 2019, ss.323-332, (Tam Metin Bildiri)
Şarap Endüstrisi Literatürünün Son 20 Yılı Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz
VIII. ULUSAL IV. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Mersin, Türkiye, 19 - 20 Nisan 2019, ss.323-332, (Tam Metin Bildiri)
Planlı Davranış Teorı·sı· ve Turı·zm Üzerı·ne Yapılan Uluslararası Yayınların Bı·blı·yometrı·k Analı·zi
Uluslararası Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Nisan 2019, ss.165-166, (Özet Bildiri)
A Case Study on the Application of Periodical Menu Analysis
The First International Tourism Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2017), Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.1526-1529
A Case Study on the Application of Periodical Menu Analysis
The First International Tourism Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2017), Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.1-3
Menü Kartı Olmayan Restoranlar: Bir Örnek Olay Çalşması
International Symposium on social Sciences, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Mayıs 2017, ss.1277
Menü Kartı Olmayan Restoranlar: Bir Örnek Olay Çalşması
International Symposium on social Sciences, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Mayıs 2017, ss.1277, (Özet Bildiri)
Gastronomi Turizmi ve Otantizm: Yerel Bir Restoran Üzerinde Örnek Olay Çalışması
Gastronomi Turizmi Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Kasım 2016, ss.11-26, (Tam Metin Bildiri)
Architectural innovations are competitive advantage for hotels in tourism industry?: What customers, managers and employees think about it?
9th International Strategic Management Conference, Riga, Letonya, 27 - 29 Haziran 2013, ss.701-710, (Tam Metin Bildiri)
Çeşme Termal Turizm İşletmelerinde İç Müşteri Tatminine Yönelik Bir Araştırma.
13. Ulusal Turizm Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 09 Aralık 2012, ss.621-636, (Tam Metin Bildiri)
Perceptions Of Hotel Top Managers For Opportunities And Strategic Collaboration With A Foreign Partner Gn Tourism Sector: An Applied Research Gn Alanya Destination
8th International Strategic Management Conference, Barselona, İspanya, 21 - 23 Haziran 2012, ss.1218-1227, (Tam Metin Bildiri)
Turizm Eğitimi Alan Önlisans ve Lisans Öğrencilerinin Beslenme AlıGkanlıklarını Belirlemeye Yönelik Bir AraGtırma: Akdeniz Üniversitesi Alanya Yerleşkesi Uygulaması.
1. Uluslararası Eğirdir Turizm Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 1 - 04 Aralık 2011, ss.147-157, (Tam Metin Bildiri)
Meslek Yüksekokulu Turizm Bölümü Öğrencilerinin Sigara ve Alkol Alışkanlıklarını Belirlemeye Yönelik Bir Ön Araştırma
2. Uluslararası 6. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu’nda Sunulan Sözlü Bildiri, Aydın, Türkiye, 25 - 27 Mayıs 2011, ss.100-110, (Tam Metin Bildiri)

Meslek Yüksekokulu Turizm Bölümü Öğrencilerinin Sigara ve Alkol Alışkanlıklarını Belirlemeye Yönelik Bir Ön Araştırma
2. Uluslararası 6. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu’nda Sunulan Sözlü Bildiri, Aydın, Türkiye, 25 - 27 Mayıs 2011, ss.100-110
