Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
11
1. Planlı Davranış Teorisi ve Turizm Üzerine Yapılan Uluslararası Yayınların Bibliyometrik Analizi
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.4, sa.1, ss.1-14, 2020 (Hakemli Dergi)
2. Turizm ve Yiyecek Tüketimi: Uluslaraası Alanyazın Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
, cilt.16, sa.1, ss.71-88, 2019 (Hakemli Dergi)
3. Turistlerin Yemek Tüketim Davranışları Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.5, sa.1, ss.124-136, 2018 (Hakemli Dergi)
5. Gastronomik Kimlik ve Gastronomik Turizm Ürünlerinin Sınıflandırılması Üzerine Nitel Bir Araştırma: Alanya Örneği
JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES
, cilt.5, sa.2, ss.39-60, 2017 (Hakemli Dergi)
7. Uygulamada Menü Analizi Nasıl Yapılmaktadır? Beş Yıldız Otellerin Mutfak Şeflerinin Görüşleri
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.26, sa.2, ss.251-263, 2015 (Hakemli Dergi)
8. Comparative Study For Green Management Practices in Rome and Alanya Restaurants From Managerial Perspectives
JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES
, cilt.3, sa.2, ss.3-11, 2015 (Hakemli Dergi)
9. Akademisyenlerin Bilimsel Kongrelere İlişkin Algılamaları: Akdeniz Üniversitesi Örneği
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.5, ss.155-172, 2014 (Hakemli Dergi)
10. IÇ VE DIS MÜSTERI TATMINI ILISKISINE YÖNELIK DIDIM BÖLGESI BES YILDIZLI OTEL ISLETMELERINDE BIR ARASTIRMA
Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dergisi
, sa.2, ss.22-43, 2013 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
18
1. Şarap Endüstrisi Literatürünün Son 20 Yılı Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz
VIII. ULUSAL IV. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Mersin, Türkiye, 19 - 20 Nisan 2019, ss.323-332, (Tam Metin Bildiri)
2. Şarap Endüstrisi Literatürünün Son 20 Yılı Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz
VIII. ULUSAL IV. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Mersin, Türkiye, 19 - 20 Nisan 2019, ss.323-332, (Tam Metin Bildiri)
4. Planlı Davranış Teorı·sı· ve Turı·zm Üzerı·ne Yapılan Uluslararası Yayınların Bı·blı·yometrı·k Analı·zi
Uluslararası Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Nisan 2019, ss.165-166, (Özet Bildiri)
6. A Case Study on the Application of Periodical Menu Analysis
The First International Tourism Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2017), Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.1526-1529, (Özet Bildiri)
7. A Case Study on the Application of Periodical Menu Analysis
The First International Tourism Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2017), Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.1-3, (Özet Bildiri)
8. Menü Kartı Olmayan Restoranlar: Bir Örnek Olay Çalşması
International Symposium on social Sciences, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Mayıs 2017, ss.1277, (Özet Bildiri)
9. Menü Kartı Olmayan Restoranlar: Bir Örnek Olay Çalşması
International Symposium on social Sciences, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Mayıs 2017, ss.1277, (Özet Bildiri)
10. Gastronomi Turizmi ve Otantizm: Yerel Bir Restoran Üzerinde Örnek Olay Çalışması
Gastronomi Turizmi Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Kasım 2016, ss.11-26, (Tam Metin Bildiri)
11. Architectural innovations are competitive advantage for hotels in tourism industry?: What customers, managers and employees think about it?
9th International Strategic Management Conference, Riga, Letonya, 27 - 29 Haziran 2013, ss.701-710, (Tam Metin Bildiri)
13. Çeşme Termal Turizm İşletmelerinde İç Müşteri Tatminine Yönelik Bir Araştırma.
13. Ulusal Turizm Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 09 Aralık 2012, ss.621-636, (Tam Metin Bildiri)
14. Perceptions Of Hotel Top Managers For Opportunities And Strategic Collaboration With A Foreign Partner Gn Tourism Sector: An Applied Research Gn Alanya Destination
8th International Strategic Management Conference, Barselona, İspanya, 21 - 23 Haziran 2012, ss.1218-1227, (Tam Metin Bildiri)
16. Turizm Eğitimi Alan Önlisans ve Lisans Öğrencilerinin Beslenme AlıGkanlıklarını Belirlemeye Yönelik Bir AraGtırma: Akdeniz Üniversitesi Alanya Yerleşkesi Uygulaması.
1. Uluslararası Eğirdir Turizm Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 1 - 04 Aralık 2011, ss.147-157, (Tam Metin Bildiri)
17. Meslek Yüksekokulu Turizm Bölümü Öğrencilerinin Sigara ve Alkol Alışkanlıklarını Belirlemeye Yönelik Bir Ön Araştırma
2. Uluslararası 6. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu’nda Sunulan Sözlü Bildiri, Aydın, Türkiye, 25 - 27 Mayıs 2011, ss.100-110, (Tam Metin Bildiri)

18. Meslek Yüksekokulu Turizm Bölümü Öğrencilerinin Sigara ve Alkol Alışkanlıklarını Belirlemeye Yönelik Bir Ön Araştırma
2. Uluslararası 6. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu’nda Sunulan Sözlü Bildiri, Aydın, Türkiye, 25 - 27 Mayıs 2011, ss.100-110, (Tam Metin Bildiri)
