Yayınlar & Eserler

Kitap & Kitap Bölümleri

Endüstriyel Mutfak ve Tarihsel Gelişimi

Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş , Emrah ÖRGÜN, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.19-33, 2024

Arttırılmış Gerçeklik(AR), Sanal Gerçeklik (VR) ve Karma Gerçeklik (MR)

Dijiitalleşmenin Turizme Yansımaları: Kavramlar, Faaliyetler ve Eğilimler, YAĞMUR YENAL, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.80-114, 2024

Viski

Tarihsel, Kültürel ve Turizm Boyutuyla İçecekler , Gökhan YILMAZ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.394-420, 2023

Turizmde Çekici ya da Engelleyici Bir Unsur Olarak Gastronomi: Karmaşıklık Kuramı ve Gri Alan Paradigması Işığında Bir Değerlendirme

Tadın Gücü: Gastronomi ve Turizm İlişkisi Üzerine Yeniden Düşünmek, Doç. Dr. Oğuz Nebioğlu, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.145-172, 2022
Metrikler

Yayın

22

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Diğer Toplam)

2

Açık Erişim

2