SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Savunma Sanayinde Çalışan Bireylerin Stres Düzeyleri, Besin Neofobisi ve Akdeniz Diyetine Uyumlarının İncelenmesi
Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.9, sa.1, ss.50-57, 2022 (Hakemli Dergi)
Huzurevi Menülerinin Besin Ögesi Örüntü Profili ve MIND Diyetine Uyumunun Değerlendirilmesi
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
, cilt.8, sa.2, ss.362-384, 2021 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Association Between Body Mass Index And Food Shopping Behaviors In Terms of Excess Food Waste
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.115
Attitudes and Behaviors Related To Food Waste In Turkey
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.115
Assessment of Food Safety Attitudes of Turkısh Consumers
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.227
Food Preparation Practices Regarding Food Waste And Reasons of Discarding Food
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.115
Does examination period alter food choices of university students?
39th ESPEN Congress, 9 - 12 Eylül 2017
Feeding behavior is associated with gender of parents in kindergarten children
39th ESPEN Congress, 9 - 12 Eylül 2017
Is examination period related with increased caffeine intake among university students? A cross sectional study
39th ESPEN Congress, 9 - 12 Eylül 2017
Eating behavior is associated with nutritional status in kindergarten children
39th ESPEN Congress, 9 - 12 Kasım 2017
The Effect of Probiotic Bacteria onAflatoxin M1 Detoxification inPhosphate Buffer Saline
11th European Nutrition and Dietetics Conference, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017
The effect of inulin on aflatoxin M1 binding ability of probiotic bacteria in yoghurt
11th European Nutrition and Dietetics Conference, Madrid, İspanya, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017
The effect of probiotic bacteria on aflatoxin M1 detoxification in phospate buffer
11th European Nutririon and Dietetics Conference, Madrid, İspanya, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017
Kitap & Kitap Bölümleri
OKULLARDA MENÜ PLANLAMA
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ(TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİNULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, BEYHAN YASEMİN, BİLİCİ SANİYE , KIZIL MEVLÜDE, Editör, T.C Sağlık Bakanlığı, Ankara, ss.77-100, 2020