Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Süt Ürünleri Tüketimi İle Depresyon Arasındaki İlişkinin İncelenmesi

X. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi, Ankara, Türkiye, 31 Mart 2021, (Özet Bildiri)

Piyasadaki Farklı Yoğurt Türlerinin Aflatoksin M1 Düzeylerinin Belirlenmesi

X. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi, Ankara, Türkiye, 31 Mart 2021, (Özet Bildiri)

Ankara’da Bulunan Bir Huzurevinin Menülerinin MIND Diyeti ile Uyumunun Değerlendirilmesi

X. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi, Ankara, Türkiye, 31 Mart 2021, (Özet Bildiri)

The effect of inulin on aflatoxin M1 binding ability of probiotic bacteria in yoghurt

11th European Nutrition and Dietetics Conference, Madrid, İspanya, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)

The effect of probiotic bacteria on aflatoxin M1 detoxification in phospate buffer

11th European Nutririon and Dietetics Conference, Madrid, İspanya, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)
Kitaplar

OKULLARDA MENÜ PLANLAMA

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ(TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİNULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, BEYHAN YASEMİN, BİLİCİ SANİYE , KIZIL MEVLÜDE, Editör, T.C Sağlık Bakanlığı, Ankara, ss.77-100, 2020
Metrikler

Yayın

23

Atıf (Scopus)

44

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

62

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

25

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

5