OKULLARDA MENÜ PLANLAMA


GEZMEN KARADAĞ M., YARDIMCI H., MÜFTÜOĞLU S., TOPAL G. G., AYHAN B., BEKAR C., ...Daha Fazla

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ(TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİNULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, BEYHAN YASEMİN, BİLİCİ SANİYE , KIZIL MEVLÜDE, Editör, T.C Sağlık Bakanlığı, Ankara, ss.77-100, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: T.C Sağlık Bakanlığı
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.77-100
  • Editörler: BEYHAN YASEMİN, BİLİCİ SANİYE , KIZIL MEVLÜDE, Editör
  • Akdeniz Üniversitesi Adresli: Hayır