Desteklenen Projeler
-
2020 - 2024 Farklı poliamin uygulamalarının beyaz şapkalı mantarın Agaricus bisporus hasat sonrası kalitesi ve bazı gen ifadeleri üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ERKAN M. (Yürütücü), DOĞAN A., Üstün H., ULUIŞIK S., DİNÇER C.
-
2022 - 2023 Geciktirilmiş soğutma ve kükürtlü kağıt kullanımının 'Hicaznar' muhafazası üzerine etkileri
-
2020 - 2023 Farklı Domates Tiplerinin Derim Sonrası Düşük Oksijen Seviyelerine Duyarlılığı ile İlişkili Genlerin Transkriptom Profilleme ile Belirlenmesi
-
2021 - 2022 Depo Sıcaklığının Kademeli Yükseltilmesi Ve 1-Metilsiklopropen (1-Mcp) Uygulamalarının 'Santa Maria' Armut Çeşidinin Olgunlaşması Ve Muhafazası Üzerine Etkileri
-
2021 - 2022 Kiraz muhafazası üzerine suyla ve vakumla ön soğutma yöntemlerinin etkilerinin karşılaştırılması
-
2020 - 2022 Derim Sonrası Metil Jasmonat Uygulamalarının Ayva'da (Cydonina vulgaris) Meyve Kalitesi ve Üşüme Zararı Üzerine Etkileri
-
2018 - 2020 Palistore Depolama Ve Taşima Sisteminin Farkli Zamanlarda Olgunlaşan İncir Çeşitlerinde İhracati Artirmak Amaciyla Kullanilabilirliğinin Araştirilmasi
-
2018 - 2019 Soğukta ve Kontrolsüz Dış Ortam Koşullarında Muhafaza Edilen Bal Kabaklarının Hasat Sonrası Kalitesi Açısından Karşılaştırılması
-
2016 - 2018 Microbialbased Production System A Novel Approach for Plant Growth and Pest and Disease Management in Greenhousegrown Peppers Capsicum annuum L.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ERLER F. (Yürütücü), DOĞAN A., ERKAN M., ATEŞ A. Ö., POLAT E.
-
2016 - 2017 Yayın süreklilik
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ERKAN M. (Yürütücü), POLAT E., TOSUN H. Ş., DOĞAN A., ERLER F.
-
2016 - 2017 2015 yayınları için teşvik başvurusu
-
2015 - 2016 Farklı Dıozlarda UVB Işın Uygulamalarının Brokkoli nin Bitki Gelişimi Besin İçeriği ve Hasat Sonrası Dayanımı Üzerine Etkileri
-
2014 - 2016 `0900 Ziraat' Kiraz Çeşidinde İhracatı Geliştirmeye Yönelik Hasat Sonrası Ozon ve Farklı Paketleme Uygulamalarının Etkilerinin Araştırılması
-
2010 - 2013 Dinamik Kontrollü Atmosferde Muhafaza Ve 1-Methylcyclopropene (1-Mcp) Uygulamalarının Bazı Önemli Yeni Elma Çeşitleri Ile Deveci Armudunun Meyve Kalitesi Ve Derim Sonrası Fizyolojisi Üzerine Etkileri
-
2011 - 2012 Palistore Ortamında Modifiye Atmosferde Muhafazanın Muşmula Meyvesinin Hasat Sonrası Fizyolojisi ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkileri
-
2007 - 2010 Ekonomik Önem Arz Eden Bazı Yabani ve Kültür Formundaki Keçiboynuzu Tip ve Çeşitleri ile Kapama Bahçe Tesisi, Meyve ve Tohumlarının Bitki Besin Maddesi, Bazı Fiziksel, Pomolojik ve Biyokimyasal Özellikler Yönünden Karşılaştırılması
-
2006 - 2009 Modifiye Atmosferde Muhafaza ve Ultraviole-C (UV-C) Uygulamalarının Kabuklu ve Danelenmiş Narların Antioksidan Aktivitesi ve Derim Sonrası Fizyolojileri Üzerine Etkiler
-
2005 - 2008 Derim Sonrası Ultraviole C Işın ve Sıcak Su Uygulamalarının Bütün ve Dilimlenmiş Domateslerin Çürüklük Gelişimi ve Derim Sonrası Fizyolojileri Üzerine Etkileri
-
2000 - 2003 Derim Öncesi Sıcak Hava ve Sıcak Su Uygulamaları ile Plastik Filmle Kaplamanın Portakal ve Limonların Muhafazası Üzerine Etkileri
-
1995 - 1998 TÜRKİYE`DE MUZ YETİŞTİRME OLANAKLARININ GELİŞTİRİLMESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR