Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

BİR EKŞİ SÖZLÜK VERİ ANALİTİĞİ ARACI: SİNEMA TARİHİNİN EN İYİ YEMEK SAHNELERİ ÖRNEĞİ

8. Uluslararası Gastronomi Araştırmaları Kongresi, Kuşadası, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, ss.519-522, (Tam Metin Bildiri)

Aşçıların Mesleğine Yönelik Tutumlarının Yaratıcılık Performansına Göre Sınıflandırılması

22. ULUSAL TURİZM KONGRESİ (27-29 Ekim 2022), Burdur, Türkiye, 27 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)

Turizmde Sosyal Medya Araştırmalarına Panoramik Bir Bakış

21. Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 15 Ekim 2021, ss.601-614

Kullanıcı Tarafından Oluşturulan İçeriğin Veri Madenciliği Yöntemleri ile Analizi

20. ulusal Turizm Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 16 - 19 Ekim 2019, cilt.1, ss.187-195, (Tam Metin Bildiri)

Türkiye’deki Yerel 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinin Mobil Uygulamalarının İncelenmesi

19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyonkarahisar, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, ss.674-686, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

Destinasyonlarda Otantikleşme

Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar, Sezer Karasakal,Oğuz Doğan, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.315-334, 2021

Gastronomi ve Sosyal Medya Alanında Gerçekleştirilen Araştırmalar

Gastronomide Sistematik Araştırmalar, Adem Arman,Özkan Erdem, Editör, Oğlak Yayınları, İstanbul, ss.117-129, 2021

Turizm Fotoğraf Keşfinde Kullanılan Yenilikçi Yöntemlere Panoramik Bir Yolculuk

Daha İyi Bir Dünya için Turizm, Çobanoğlu C., Küçükaltan E., Tuna M., Başoda A., Doğan S., Editör, University of South Florida M3 Publishing, Florida, ss.523-534, 2021
Metrikler

Yayın

21

Atıf (WoS)

9

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

9

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

84

Proje

1

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları