Makaleler
7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (3)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (3)
3. A New Virulent Race of Wheat Stripe Rust Pathogen (Puccinia striiformis f. sp. tritici) on the Resistance Gene Yr5 in Turkey
PLANT DISEASE
, cilt.105, sa.10, ss.3292, 2021 (SCI-Expanded)
4. Türkiye Kökenli Diploid ve Tetraploid Kavuzlu Buğday Hatlarının Bazı Agromorfolojik Özellikler Bakımından Tanımlanması
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
, cilt.5, sa.2, ss.322-334, 2019 (Hakemli Dergi)
5. Dünyada ve Türkiye’de Toprak İşlemesiz Tarımın Durumu ve Benimsenmesi
Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi
, cilt.6, sa.1, ss.22-34, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
11
1. Effects of different cooking methods on quality of bulgur produced from emmer and einkorn varieties
2nd International Conference on Raw Materials to Processed Foods, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Haziran 2021, ss.24, (Özet Bildiri)
2. Variations of Ferulic Acid in Traditional Turkish Wheat Species
International 8. Drug Chemistry Conference, Antalya, Türkiye, 28 Şubat - 01 Mart 2020, (Özet Bildiri)
3. Variations of Ferulic Acid in Traditional Turkish Wheat Species"
International 8. Drug Chemistry Conference, Antalya, Türkiye, 27 Şubat - 01 Nisan 2020, (Özet Bildiri)
8. Variation For Micronutrient And Vitamin B Contents Of Turkish Einkorn And Emmer Wheat Candidate Lines
Plant Genetics, Genomics, Bioinformatics And Biotechnology, Alma Ata, Kazakistan, 29 Mayıs - 02 Haziran 2017, ss.64, (Tam Metin Bildiri)
9. Determination of genetic relationship among some emmer wheat and einkorn lines selected from different provinces of Turkey
International Symposium on Biodiversity and Edible Wild Species, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Nisan 2017, ss.153, (Özet Bildiri)
10. Protein Contents And Amino Acid Profiles Of Einkorn And Emmer Wheat Candidate Lines
Food Structure Design 2016, 26 - 28 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
11. Protein Contents and Amino Acid Profiles of Einkorn and Emmer Wheat Candidate Lines
FSD 2016, 2nd Congress on Food Structure & Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.127, (Tam Metin Bildiri)
