Öğr. Gör. SERDAR ALTUNSABAN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Akdeniz Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi
ALTUNSABAN S.
,
YAY Ö.
,
ERDEM Ö.
II. Rize Turizm Sempozyumu, Rize, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016
"Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi"
ALTUNSABAN S.
,
YAY Ö.
,
ERDEM Ö.
II. Rize Turizm Sempozyumu,, Rize, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, ss.237-261
EVALUATION OF REGIONAL CUISINE IN THE CONTEXT OF GASTRONOMY TOURISM: SAMPLE OF ISPARTA CUISINE
ALTUNSABAN S.
International Center of Social Sciences and Education Research, İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, ss.45
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
3