Öğr. Gör. SERDAR ALTUNSABAN


Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Aşçılık Programı


WoS Araştırma Alanları: Sosyal Bilimler (Soc), Konaklama Eğlence Spor Ve Turizm, Sosyal Bilimler Genel


Avesis Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler, Ev Ekonomisi, Aile ve Tüketici Bilimleri

E-posta: serdaraltunsaban@akdeniz.edu.tr
Web: goynuk.akdeniz.edu.tr
Posta Adresi: Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Göynük-Kemer-ANTALYA

Eğitim Bilgileri

2001 - 2008

2001 - 2008

Lisans

Akdeniz Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama İşletmeciliği, Türkiye

Araştırma Alanları

Sosyal ve Beşeri Bilimler

Ev Ekonomisi

Aile ve Tüketici Bilimleri

Akademik Unvanlar / Görevler

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri

Yönetimsel Görevler

2015 - 2017

2015 - 2017

MYO Müdür Yardımcısı

Akdeniz Üniversitesi

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

ŞEKER VE ÇİKOLATA BİLİMİ

SOĞUK MUTFAK

Ön Lisans

Ön Lisans

TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ

YARATICI MUTFAK UYGULAMALAR

TEMEL PİŞİRME TEKNİKLERİ

ENDÜSTRİYEL MUTFAK UYGULAMALARI

ŞEKER VE ÇİKOLATA BİLİMİ

MESLEKİ UYGULAMA 2

MESLEKİ UYGULAMA 1

YİYECEK HAZIRLAMA TEKNİKLERİ 2

YİYECEK HAZIRLAMA TEKNİKLERİ 1

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2016

2016

Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi

ALTUNSABAN S., YAY Ö., ERDEM Ö.

II. Rize Turizm Sempozyumu, Rize, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

"Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi"

ALTUNSABAN S., YAY Ö., ERDEM Ö.

II. Rize Turizm Sempozyumu,, Rize, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, ss.237-261, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

EVALUATION OF REGIONAL CUISINE IN THE CONTEXT OF GASTRONOMY TOURISM: SAMPLE OF ISPARTA CUISINE

ALTUNSABAN S.

International Center of Social Sciences and Education Research, İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, ss.45, (Özet Bildiri)

Ödüller

Şubat 2007

Şubat 2007

Uluslararası Altın Kep Yarışması Modern Türk Mutfağı 2.'liği

Taşfed, Şefler Birliği

Mart 2000

Mart 2000

Soğuk Mutfak Bölge 1.'liği, Türkiye 2.'liği

Milli Eğitim Bakanlığı Liselerarası Türkiye Soğuk Mutfak Yarışması