Eğitim Bilgileri
2001 - 2008
2001 - 2008Lisans
Akdeniz Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama İşletmeciliği, Türkiye
Araştırma Alanları
Sosyal ve Beşeri Bilimler
Ev Ekonomisi
Aile ve Tüketici Bilimleri
Akademik Unvanlar / Görevler
2015 - Devam Ediyor
2015 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri
Yönetimsel Görevler
2015 - 2017
2015 - 2017MYO Müdür Yardımcısı
Akdeniz Üniversitesi
Verdiği Dersler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2016
2016Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi
ALTUNSABAN S., YAY Ö., ERDEM Ö.
II. Rize Turizm Sempozyumu, Rize, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, (Tam Metin Bildiri)
2016
2016"Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi"
ALTUNSABAN S., YAY Ö., ERDEM Ö.
II. Rize Turizm Sempozyumu,, Rize, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, ss.237-261, (Tam Metin Bildiri)
2016
2016EVALUATION OF REGIONAL CUISINE IN THE CONTEXT OF GASTRONOMY TOURISM: SAMPLE OF ISPARTA CUISINE
ALTUNSABAN S.
International Center of Social Sciences and Education Research, İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, ss.45, (Özet Bildiri)
Ödüller
Şubat 2007
Şubat 2007Uluslararası Altın Kep Yarışması Modern Türk Mutfağı 2.'liği
Taşfed, Şefler Birliği
Mart 2000
Mart 2000