Announcements & Documents

gastronomi trendleri
Lecture Note
11/7/2019
Yeni Yemek Üretim Yaklaşımları
Lecture Note
11/7/2019
pişirme yöntemleri
Lecture Note
11/7/2019
menü planlama
Lecture Note
11/7/2019
Etler
Lecture Note
11/7/2019
Yiyeceklerin Depolanması ve Depolama Kuralları
Lecture Note
11/7/2019
yemek Kalitesine Etki eden faktörler
Lecture Note
11/7/2019
Stoklar ve Soslar
Lecture Note
11/7/2019
Mutfak araç-Gereçleri
Lecture Note
11/7/2019
Doğrama yöntemleri
Lecture Note
11/7/2019
Mutfak Planlaması
Lecture Note
11/7/2019
Mutfak Örgütlenmesi
Lecture Note
11/7/2019
Mutfak Yönetimine Giriş
Lecture Note
11/7/2019
Mutfak Kültürü
Lecture Note
11/7/2019
Çikolata İşleme Teknikleri Ders Notu
Lecture Note
9/1/2019