Öğr. Gör. MÜGE CANATAR
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Akdeniz Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
An Evaluation of Mathematical Modeling of Ethanol Fermentation with Immobilized Saccharomyces cerevisiae in the Presence of Different Inhibitors
Ünsal S. B. E.
,
Tufan H. N. G.
,
CANATAR M.
,
YATMAZ E.
,
YAVUZ İ.
,
Germec M.
, et al.
Processes
, cilt.13, sa.3, 2025 (SCI-Expanded)
Xylitol production by Barnettozyma populi Y-12728 with different immobilization strategies
CANATAR M.
,
YATMAZ H. A.
,
TURHAN İ.
,
YATMAZ E.
Innovative Food Science and Emerging Technologies
, cilt.97, 2024 (SCI-Expanded)
Inulinase and fructooligosaccharide production from carob using Aspergillus niger A42 (ATCC 204447) under solid-state fermentation conditions
CANATAR M.
,
Tufan H. N. G.
,
Ünsal S. B. E.
,
Koc C. Y.
,
Ozcan A.
,
Kucuk G.
, et al.
International Journal of Biological Macromolecules
, cilt.245, 2023 (SCI-Expanded)
Ethanol production by immobilized Saccharomyces cerevisiae cells on 3D spheres designed by different lattice structure types
Erkan Ünsal S. B.
,
Gürler Tufan H. N.
,
CANATAR M.
,
YATMAZ H. A.
,
TURHAN İ.
,
YATMAZ E.
Process Biochemistry
, cilt.125, ss.104-112, 2023 (SCI-Expanded)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Tatlı Sorgumdan Biyoetanol Üretiminde Maya Türü ve Suşunun Biyoetanol Verimine Etkisi.
ÜNAL M. Ü.
,
CABAROĞLU T.
,
ŞENER A.
,
YÜCEL C.
,
YÜCEL D.
,
CANATAR M.
, et al.
2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food, Food Sciences and Technologies, ÇEŞME-İZMİR, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
Tatlı Sorgumdan Biyoetanol Üretiminde Sıcaklığın Etanol Verimine Etkisi
ÜNAL M. Ü.
,
CABAROĞLU T.
,
ŞENER A.
,
YÜCEL C.
,
YÜCEL D.
,
CANATAR M.
, et al.
2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food, Food Sciences and Technologies, ÇEŞME-İZMİR, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018
Tatlı Sorgumdan Biyoetanol Üretiminde pH’nın Etanol Verimine Etkisi.
ÜNAL M. Ü.
,
CABAROĞLU T.
,
ŞENER A.
,
YÜCEL C.
,
YÜCEL D.
,
CANATAR M.
, et al.
2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food, Food Sciences and Technologies, ÇEŞME-İZMİR, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018
DETERMINATION OF AROMA COMPOUNDS OF RED WINE MADE FROM A NATIVE GRAPE VARIETY OF KUNTRA GROWN IN GALLIPOLI REGION OF TURKEY
CABAROĞLU T.
,
DARICI M.
,
CANATAR M.
40TH WORLD VINE AND WINE CONGRESS, Sofya, Bulgaristan, 29 Mayıs - 02 Haziran 2017, ss.367-368
QVEVRI WINE: ORGANIC WHITE WINE PRODUCTION FROM KETENGÖMLEK, A NATIVE VARIETY OF CAPPADOCIA-TURKEY, WITH ANCIENT WINEMAKING METHOD
Canatar M.
,
Cabaroğlu T.
40TH WORLD VINE AND WINE CONGRESS, Sofija, Bulgaristan, 29 Mayıs - 02 Haziran 2017, ss.416-417
Siyah Çay ve Genel Özellikleri
YABACI KARAOĞLAN S.
,
CABAROĞLU T.
,
SELLİ S.
,
ÇELİK Z. D.
,
CANATAR M.
,
GELEN B.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1008-1012
EFFECT OF SEPARATIONS OF FREE RUN AND PRESS FRACTIONS ON THE AROMA AND GENERAL COMPOSITION OF BOĞAZKERE RED WINE
DARICI M.
,
CABAROĞLU T.
,
CANATAR M.
36th World Congress of Vine and Wine, Bükreş, Romanya, 2 - 07 Haziran 2013, ss.1-4
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
11
Atıf (Scopus)
13
H-İndeks (Scopus)
2
Proje
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları