Öğr. Gör. MÜGE CANATAR
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Akdeniz Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Xylitol production by Barnettozyma populi Y-12728 with different immobilization strategies
CANATAR M.
,
YATMAZ H. A.
,
TURHAN İ.
,
YATMAZ E.
Innovative Food Science and Emerging Technologies
, cilt.97, 2024 (SCI-Expanded)
Inulinase and fructooligosaccharide production from carob using Aspergillus niger A42 (ATCC 204447) under solid-state fermentation conditions
CANATAR M.
,
Tufan H. N. G.
,
Ünsal S. B. E.
,
Koc C. Y.
,
Ozcan A.
,
Kucuk G.
, et al.
International Journal of Biological Macromolecules
, cilt.245, 2023 (SCI-Expanded)
Ethanol production by immobilized Saccharomyces cerevisiae cells on 3D spheres designed by different lattice structure types
Erkan Ünsal S. B.
,
Gürler Tufan H. N.
,
CANATAR M.
,
YATMAZ H. A.
,
TURHAN İ.
,
YATMAZ E.
Process Biochemistry
, cilt.125, ss.104-112, 2023 (SCI-Expanded)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Tatlı Sorgumdan Biyoetanol Üretiminde Maya Türü ve Suşunun Biyoetanol Verimine Etkisi.
ÜNAL M. Ü.
,
CABAROĞLU T.
,
ŞENER A.
,
YÜCEL C.
,
YÜCEL D.
,
CANATAR M.
, et al.
2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food, Food Sciences and Technologies, ÇEŞME-İZMİR, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018
Tatlı Sorgumdan Biyoetanol Üretiminde Sıcaklığın Etanol Verimine Etkisi
ÜNAL M. Ü.
,
CABAROĞLU T.
,
ŞENER A.
,
YÜCEL C.
,
YÜCEL D.
,
CANATAR M.
, et al.
2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food, Food Sciences and Technologies, ÇEŞME-İZMİR, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018
Tatlı Sorgumdan Biyoetanol Üretiminde pH’nın Etanol Verimine Etkisi.
ÜNAL M. Ü.
,
CABAROĞLU T.
,
ŞENER A.
,
YÜCEL C.
,
YÜCEL D.
,
CANATAR M.
, et al.
2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food, Food Sciences and Technologies, ÇEŞME-İZMİR, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018
DETERMINATION OF AROMA COMPOUNDS OF RED WINE MADE FROM A NATIVE GRAPE VARIETY OF KUNTRA GROWN IN GALLIPOLI REGION OF TURKEY
CABAROĞLU T.
,
DARICI M.
,
CANATAR M.
40TH WORLD VINE AND WINE CONGRESS, Sofya, Bulgaristan, 29 Mayıs - 02 Haziran 2017, ss.367-368
QVEVRI WINE: ORGANIC WHITE WINE PRODUCTION FROM KETENGÖMLEK, A NATIVE VARIETY OF CAPPADOCIA-TURKEY, WITH ANCIENT WINEMAKING METHOD
Canatar M.
,
Cabaroğlu T.
40TH WORLD VINE AND WINE CONGRESS, Sofija, Bulgaristan, 29 Mayıs - 02 Haziran 2017, ss.416-417
Siyah Çay ve Genel Özellikleri
YABACI KARAOĞLAN S.
,
CABAROĞLU T.
,
SELLİ S.
,
ÇELİK Z. D.
,
CANATAR M.
,
GELEN B.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1008-1012
EFFECT OF SEPARATIONS OF FREE RUN AND PRESS FRACTIONS ON THE AROMA AND GENERAL COMPOSITION OF BOĞAZKERE RED WINE
DARICI M.
,
CABAROĞLU T.
,
CANATAR M.
36th World Congress of Vine and Wine, Bükreş, Romanya, 2 - 07 Haziran 2013, ss.1-4
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
10
Atıf (Scopus)
13
H-İndeks (Scopus)
2
Proje
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları