-
2024 - Devam Ediyor Yoğurttan Bisfenol A'nın Uzaklaştırılmasında Probiyotik Bakterilerin Kullanımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KÜÇÜKÇETİN A. (Yürütücü), ERGİN ZEREN F., HINRICHS J., KORGUN E. T., KIZILAY H. K.
-
2023 - 2024 Homojenizasyon İşlemi ve Transglutaminaz Enziminin Yağı Azaltılmış Süzme Yoğurt Üretiminde Kullanımının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KÜÇÜKÇETİN A. (Yürütücü), ERGİN ZEREN F., HİNRİCHS J., ÖZEL E., KIZILAY H. K.
-
2019 - 2020 Mortierella ramanniana Küfünün B-Karoten Üretiminde Kullanılacak Besiyeri Bileşiminin ve Fermentasyon Parametrelerinin Optimizasyonu
-
2018 - 2020 Farklı Oranlarda İnülin İçeren Konsantre Kefirlerin Fizikokimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özeliklerinin ve Model Sindirim Sisteminden Geçişi Sırasında Mikroflorasındaki Değişimin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
DEMİR M. (Yürütücü), KÜÇÜKÇETİN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KIZILAY H. K., ERGİN F.