Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 9

1. 4th International Food Chemistry Congress

4th International Food Chemistry Congress, Antalya, Türkiye, 08 Mayıs 2024 - 11 Mayıs 2025, ss.8-11, (Özet Bildiri)

2. ARI ZEHIRININ ALERJENITESININ AZALTILMASINDA ULTRAFILTRASYON UYGULAMASININ ETKINLIĞI

1. ULUSLARARASI ÜSKÜDAR BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 19 - 20 Temmuz 2024, ss.111-112, (Özet Bildiri)

3. ARI ZEHIRININ ALERJENiTESİNİN AZALTILMASINDA ULTRAFİLTRASYON UYGULAMASININ ETKİNLİĞİ

ULUSLARARASI ÜSKÜDAR BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 19 - 20 Temmuz 2024, ss.111-112, (Özet Bildiri)

4. PHYSIOLOGICAL EFFECTS OF ROYAL JELLY AS A FUNCTIONAL FOOD

10th INTERNATIONAL BLACK SEA COASTLINE COUNTRIES SCIENTIFIC RESEARCH CONFERENCE, Samsun, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2024, ss.124, (Özet Bildiri)

6. KSİLOOLİGOSAKKARİTLERİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ VE GIDALARDA KULLANIMI

7. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ VE YAŞAM KONGRESİ, 7 - 09 Mart 2024, ss.631, (Özet Bildiri)

7. GLUTENSİZ DİYETİN BESİNSEL KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

7. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ VE YAŞAM KONGRESİ, Burdur, Türkiye, 7 - 09 Mart 2024, ss.739, (Özet Bildiri)

8. Arı sütünün biyoaktif bileşenleri ve sağlık üzerine etkileri

3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, (Tam Metin Bildiri)

9. Propolisin yapısı, fonksiyonel özellikleri ve üretim teknolojisi

3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

16

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

4

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

16

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

12

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

4

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları