Makaleler
6
Tümü (6)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (4)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (1)
5. Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Keçiboynuzu Ekstraktında Bulunan D-Pinitolün Nanofiltrasyon Uygulamasıyla Zenginleştirilmesinin Optimize Edilmesi
Turkisk Journal of Food and Agriculture
, cilt.8, sa.9, ss.1846-1853, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
9
1. 4th International Food Chemistry Congress
4th International Food Chemistry Congress, Antalya, Türkiye, 08 Mayıs 2024 - 11 Mayıs 2025, ss.8-11, (Özet Bildiri)
3. ARI ZEHIRININ ALERJENiTESİNİN AZALTILMASINDA ULTRAFİLTRASYON UYGULAMASININ ETKİNLİĞİ
ULUSLARARASI ÜSKÜDAR BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 19 - 20 Temmuz 2024, ss.111-112, (Özet Bildiri)
4. PHYSIOLOGICAL EFFECTS OF ROYAL JELLY AS A FUNCTIONAL FOOD
10th INTERNATIONAL BLACK SEA COASTLINE COUNTRIES SCIENTIFIC RESEARCH CONFERENCE, Samsun, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2024, ss.124, (Özet Bildiri)
5. Deep Eutectic Solvent Pretreatment of Rye Bran for The Production of Aspergillus niger A42 (ATCC 204447) Inulinase
3. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi, Antalya, Türkiye, 29 Mart - 03 Mayıs 2024, ss.43, (Özet Bildiri)
6. KSİLOOLİGOSAKKARİTLERİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ VE GIDALARDA KULLANIMI
7. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ VE YAŞAM KONGRESİ, 7 - 09 Mart 2024, ss.631, (Özet Bildiri)
7. GLUTENSİZ DİYETİN BESİNSEL KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
7. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ VE YAŞAM KONGRESİ, Burdur, Türkiye, 7 - 09 Mart 2024, ss.739, (Özet Bildiri)
8. Arı sütünün biyoaktif bileşenleri ve sağlık üzerine etkileri
3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, (Tam Metin Bildiri)
9. Propolisin yapısı, fonksiyonel özellikleri ve üretim teknolojisi
3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, (Tam Metin Bildiri)