Arş. Gör. GÜRCÜ AYBİGE ÇAKMAK
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Akdeniz Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
OCCURRENCE OF LISTERIA SPP. AND ANTIBIOTIC RESISTANCE PROFILES OF LISTERIA MONOCYTOGENES FROM RAW MEAT AT RETAIL IN TURKEY
Sanlibaba P.
,
Tezel B. U.
,
ÇAKMAK G. A.
,
Keskin R.
,
Akcelik M.
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE
, cilt.32, sa.1, ss.234-250, 2020 (SCI-Expanded)
Prevalence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes Isolated from Ready-to-Eat Foods in Turkey
Sanlibaba P.
,
Tezel B. U.
,
Cakamk G. A.
JOURNAL OF FOOD QUALITY
, cilt.2018, 2018 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
DETECTION OF LISTERIA SPP. IN RAW MILK AND DAIRY PRODUCTS RETAILED IN ANKARA
ŞANLIBABA P.
,
UYMAZ TEZEL B.
,
ÇAKMAK G. A.
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, cilt.43, sa.2, ss.273-282, 2018 (Hakemli Dergi)
Antibiotic Resistance in Enterococci
Şanlıbaba P.
,
ÇAKMAK G. A.
,
Uymaz Tezel B.
,
Şentürk E.
Europian International Journal of Science and Humanities
, cilt.1, sa.9, ss.15-29, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Importance of Morcella spp. on Nutrition and Health
Keser C.
,
Çakmak G. A.
,
Karakaş Budak B.
Gıda Kimyası Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Mart 2022, ss.6
Genotypic Characterization of Listeria spp. Isolated from Meat and Meat Products in Turkey
ÇAKMAK G. A.
,
ŞANLIBABA P.
,
UYMAZ TEZEL B.
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF-2018), İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018
Molecular Characterization of Listeria spp. Isolated from Ready to Eat Foods in Turkey
ÇAKMAK G. A.
,
ŞANLIBABA P.
,
UYMAZ TEZEL B.
International Conference onAgriculture, Forest, FoodSciences and Technologies (ICAFOF 2018), İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018
Prevalence of Lısterıa Spp. From Raw Milk and Milk Products Retaıled in Ankara
ŞANLIBABA P.
,
UYMAZ TEZEL B.
,
ÇAKMAK G. A.
International Conference onAgriculture, Forest, FoodSciences and Technologies (ICAFOF 20118), İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018
Mikrobiyel Biyofilmler
ÇAKMAK G. A.
,
Uymaz Tezel B.
,
Şanlıbaba P.
10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, ss.143
Listeria Türlerinin Virülans Özellikleri
ÇAKMAK G. A.
,
Şanlıbaba P.
10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, ss.142
Çiğ Et ürünlerinin Listeria spp. Varlığı Bakımından Taranması
Keskin R.
,
ÇAKMAK G. A.
,
Şanlıbaba P.
,
Uymaz Tezel B.
10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, ss.144
Detection and Isolation of Listeria spp. in Ready-to-Eat Foods in Turkey
ÇAKMAK G. A.
,
Keskin R.
,
Şanlıbaba P.
,
Uymaz Tezel B.
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies ICAFOF 2017, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.30
Isolation of Listeria from Raw Milk and Cheese Samples in Ankara and Çanakkale
Keskin R.
,
ÇAKMAK G. A.
,
Uymaz Tezel B.
,
Şanlıbaba P.
INTERNATIONAL CONFERENCE ON BIOLOGICAL SCIENCES (ICBS), Konya, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2016, ss.105
Laktik Asit Bakterilerinde Probiyotik Fonksiyonlar Bakımından Ekzopolisakkarit Üretimi
Şanlıbaba P.
,
ÇAKMAK G. A.
,
Uymaz Tezel B.
12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.448
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
17
Atıf (WoS)
13
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
42
H-İndeks (Scopus)
2
Açık Erişim
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları