-
2020 - 2024 Farklı poliamin uygulamalarının beyaz şapkalı mantarın Agaricus bisporus hasat sonrası kalitesi ve bazı gen ifadeleri üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ERKAN M. (Yürütücü), DOĞAN A., Üstün H., ULUIŞIK S., DİNÇER C.
-
2020 - 2023 Farklı Domates Tiplerinin Derim Sonrası Düşük Oksijen Seviyelerine Duyarlılığı ile İlişkili Genlerin Transkriptom Profilleme ile Belirlenmesi
-
2021 - 2022 Depo Sıcaklığının Kademeli Yükseltilmesi Ve 1-Metilsiklopropen (1-Mcp) Uygulamalarının 'Santa Maria' Armut Çeşidinin Olgunlaşması Ve Muhafazası Üzerine Etkileri
-
2019 - 2020 UV-C Işın Uygulamalarının Taze Fasulyenin Muhafaza Ömrü ve Kalitesi Üzerine Etkileri
-
2018 - 2020 Palistore Depolama Ve Taşima Sisteminin Farkli Zamanlarda Olgunlaşan İncir Çeşitlerinde İhracati Artirmak Amaciyla Kullanilabilirliğinin Araştirilmasi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Doğan A., Yatmaz H. A., Ertan B., Erkan M. (Yürütücü)
-
2018 - 2019 Soğukta ve Kontrolsüz Dış Ortam Koşullarında Muhafaza Edilen Bal Kabaklarının Hasat Sonrası Kalitesi Açısından Karşılaştırılması
-
2017 - 2019 Depolama öncesi yüksek konsantrasyonlarda CO2 uygulamalarının Bursa Siyahı incir çeşidinin muhafaza süresi ve kalitesi üzerine etkileri
-
2015 - 2018 Bazı Subtropik ve Ilıman İklim Meyve Türlerinin Antalya Koşullarına Adaptasyonu Üzerinde Araştırmalar
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı
ERKAN M. (Yürütücü), GÜBBÜK H., GÖZLEKÇİ S., DOĞAN A., BALKIÇ R., Altınkaya L.
-
2014 - 2016 `0900 Ziraat' Kiraz Çeşidinde İhracatı Geliştirmeye Yönelik Hasat Sonrası Ozon ve Farklı Paketleme Uygulamalarının Etkilerinin Araştırılması
-
2012 - 2014 Farklı Dozlarda UV-B Işın Uygulamalarının Brokkoli'nin Bitki Gelişimi, Besin İçeriği ve Hasat Sonrası Dayanımı Üzerine Etkileri