Desteklenen Projeler
-
2020 - 2024 Farklı poliamin uygulamalarının beyaz şapkalı mantarın Agaricus bisporus hasat sonrası kalitesi ve bazı gen ifadeleri üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ERKAN M. (Yürütücü), DOĞAN A., Üstün H., ULUIŞIK S., DİNÇER C.
-
2020 - 2023 Farklı Domates Tiplerinin Derim Sonrası Düşük Oksijen Seviyelerine Duyarlılığı ile İlişkili Genlerin Transkriptom Profilleme ile Belirlenmesi
-
2021 - 2022 Depo Sıcaklığının Kademeli Yükseltilmesi Ve 1-Metilsiklopropen (1-Mcp) Uygulamalarının 'Santa Maria' Armut Çeşidinin Olgunlaşması Ve Muhafazası Üzerine Etkileri
-
2019 - 2020 UV-C Işın Uygulamalarının Taze Fasulyenin Muhafaza Ömrü ve Kalitesi Üzerine Etkileri
-
2018 - 2020 Palistore Depolama Ve Taşima Sisteminin Farkli Zamanlarda Olgunlaşan İncir Çeşitlerinde İhracati Artirmak Amaciyla Kullanilabilirliğinin Araştirilmasi
-
2018 - 2019 Soğukta ve Kontrolsüz Dış Ortam Koşullarında Muhafaza Edilen Bal Kabaklarının Hasat Sonrası Kalitesi Açısından Karşılaştırılması
-
2017 - 2019 Depolama öncesi yüksek konsantrasyonlarda CO2 uygulamalarının Bursa Siyahı incir çeşidinin muhafaza süresi ve kalitesi üzerine etkileri
-
2015 - 2018 Bazı Subtropik ve Ilıman İklim Meyve Türlerinin Antalya Koşullarına Adaptasyonu Üzerinde Araştırmalar
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ERKAN M. (Yürütücü), GÜBBÜK H., GÖZLEKÇİ S., DOĞAN A., BALKIÇ R., Altınkaya L.
-
2014 - 2016 `0900 Ziraat' Kiraz Çeşidinde İhracatı Geliştirmeye Yönelik Hasat Sonrası Ozon ve Farklı Paketleme Uygulamalarının Etkilerinin Araştırılması
-
2012 - 2014 Farklı Dozlarda UV-B Işın Uygulamalarının Brokkoli'nin Bitki Gelişimi, Besin İçeriği ve Hasat Sonrası Dayanımı Üzerine Etkileri