Lect. YUSUF YILMAZ


Göynük Cuisine Arts Vocational School, Department of Hotel, Restaurant and Catering

Catering Pr.


WoS Research Areas: Food Science & Technology


Avesis Research Areas: Food Engineering, Food Science, Food Technology

Metrics

Publication

1

Open Access

1
UN Sustainable Development Goals

Announcements & Documents

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
Lecture Note
11/11/2023

Education

2018 - Present

2018 - Present

Doctorate

Akdeniz University, Institute of Science, Gıda Mühendisliği Abd, Turkey

2011 - 2014

2011 - 2014

Postgraduate

Van Yüzüncü Yil University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Abd, Turkey

2001 - 2005

2001 - 2005

Undergraduate

Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Turkey

Dissertations

2014

2014

Postgraduate

Piyasaya Sunulan Glutensiz Ekmeklik Karışımların Kalite ve Bileşenler Yönünden Değerlendirilmesi

Van Yüzüncü Yil University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Abd

Foreign Languages

B1 Intermediate

B1 Intermediate

English

Certificates, Courses and Trainings

2005

2005

HACCP Eğitimi

Quality Management

Gıda Mühendisleri Odası

Research Areas

Food Engineering

Food Science

Food Technology

Academic Positions

2017 - Present

2017 - Present

Lecturer

Akdeniz University, Göynük Cuisine Arts Vocational School, Department of Hotel, Restaurant and Catering

2010 - 2017

2010 - 2017

Lecturer

Hakkari University, Yüksekova Myo, Arıcılık

Managerial Experience

2010 - 2012

2010 - 2012

Assistant Director of Vocational School

Hakkari University, Yüksekova Myo

Non Academic Experience

2009 - 2010

2009 - 2010

Polatlı Şubesi Müdürü

AŞNAN Organik Un ve Unlu Mamulleri, Polatlı Şubesi Müdürü

2007 - 2009

2007 - 2009

Kalite Kontrol Sorumlusu

Emek Un ve İrmik A.Ş., Kalite Kontrol Sorumlusu

2006 - 2007

2006 - 2007

Üretim Sorumlusu

Ahmet İpek Sucukları Afyon, Üretim Sorumlusu

2005 - 2006

2005 - 2006

Sorumlu Yönetici

Can Yemek Sanayii, Sorumlu Yönetici

Courses

Undergraduate

Undergraduate

İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Sustainable Development

Associate Degree

Associate Degree

Bilgi ve İletişim Teknolojisi

Yiyecek İçecek Otomasyon Sistemleri

Gıda ve Personel Hijyeni

Gastronomide Yeni Eğilimler

Yiyecek İçecek Maliyet Kontrol ve Analizi

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

Mesleki Matematik

Gastronomide Yeni Eğilimler

Gastronomide Yeni Eğilimler

Bilgi ve İletişim Teknolojisi

Gıda Hijyeni ve Sanitasyon

Kalite Yönetim Sistemleri

Yiyecek İçecek Maliyet Kontrol ve Analizi

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

Yiyecek İçecek Otomasyon Sistemleri

Bar Bilgisi

içki Teknolojisi

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

Beslenme İlkeleri

Bilgi ve İletişim Teknolojisi

Gastronomide Yeni Eğilimler

Araştırma Yöntem ve Teknikleri

Bar Bilgisi

Gıda Saklama ve Muhafaza Teknikleri

Mesleki Matematik

Mesleki Matematik

Beslenme İlkeleri

Şarap Bilimi ve Servisi

Articles Published in Other Journals