Akademik Unvanlar
1
-
2019 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri
Yönetimsel Görevler
1
-
2021 - 2024 Program Koordinatörü
Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Verdiği Dersler
19
-
Lisans
Türk ve Dünya Mutfakları
-
Ön Lisans
Tatlı Yapım Teknikleri
Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri
Ekmek Çeşitleri ve Yapımı
Temel Pastacılık Teknikleri
Yöresel Ekmek Yapımı
Pastacılık ve Ekmekçiliğe Giriş
Menü Yönetimi
Pastacılık ve Tatlı Teknikleri
Ekmek Hazırlama Teknikleri
Uluslararası Ekmek Yapımı
Artizan Ekmek Yapım Teknikleri
Hamur Teknikleri
Yaratıcı Mutfak Uygulamaları
Gastronomide Yeni Eğilimler
Türk Mutfak Kültürü 1
Pastacılık Teknikleri
Gastronomi Turizmi
Türk Mutfak Kültürü 2