Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2019 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri

Yönetimsel Görevler

  • 2021 - Devam Ediyor Program Koordinatörü

    Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Verdiği Dersler

  • Ön Lisans Yöresel Ekmek Yapımı

  • Ön Lisans Ekmek Hazırlama Teknikleri

  • Ön Lisans Yaratıcı Mutfak Uygulamaları

  • Ön Lisans Pastacılık ve Ekmekçiliğe Giriş

  • Ön Lisans Hamur Teknikleri

  • Ön Lisans Menü Planlama ve Tasarımı

  • Ön Lisans Pastacılık Teknikleri

  • Ön Lisans Gastronomide Yeni Eğilimler

  • Ön Lisans Araştırma Yöntem ve Teknikleri

  • Ön Lisans Türk Mutfak Kültürü 1

  • Ön Lisans Pastacılık Teknikleri

  • Ön Lisans Gastronomi Turizmi

  • Ön Lisans Türk Mutfak Kültürü 2