Akademik Unvanlar
-
2019 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri
Yönetimsel Görevler
-
2021 - Devam Ediyor Program Koordinatörü
Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Verdiği Dersler
-
Ön Lisans Yöresel Ekmek Yapımı
-
Ön Lisans Ekmek Hazırlama Teknikleri
-
Ön Lisans Yaratıcı Mutfak Uygulamaları
-
Ön Lisans Pastacılık ve Ekmekçiliğe Giriş
-
Ön Lisans Hamur Teknikleri
-
Ön Lisans Menü Planlama ve Tasarımı
-
Ön Lisans Pastacılık Teknikleri
-
Ön Lisans Gastronomide Yeni Eğilimler
-
Ön Lisans Araştırma Yöntem ve Teknikleri
-
Ön Lisans Türk Mutfak Kültürü 1
-
Ön Lisans Pastacılık Teknikleri
-
Ön Lisans Gastronomi Turizmi
-
Ön Lisans Türk Mutfak Kültürü 2