Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar 1
  • 2019 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri

Yönetimsel Görevler 1
  • 2021 - 2024 Program Koordinatörü

    Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Verdiği Dersler 19
  • Lisans

    Türk ve Dünya Mutfakları

  • Ön Lisans

    Tatlı Yapım Teknikleri

    Pastacılık ve Ekmekçilik Teknikleri

    Ekmek Çeşitleri ve Yapımı

    Temel Pastacılık Teknikleri

    Yöresel Ekmek Yapımı

    Pastacılık ve Ekmekçiliğe Giriş

    Menü Yönetimi

    Pastacılık ve Tatlı Teknikleri

    Ekmek Hazırlama Teknikleri

    Uluslararası Ekmek Yapımı

    Artizan Ekmek Yapım Teknikleri

    Hamur Teknikleri

    Yaratıcı Mutfak Uygulamaları

    Gastronomide Yeni Eğilimler

    Türk Mutfak Kültürü 1

    Pastacılık Teknikleri

    Gastronomi Turizmi

    Türk Mutfak Kültürü 2