Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar 1
  • 2019 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri

Yönetimsel Görevler 1
  • 2021 - 2024 Program Koordinatörü

    Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Verdiği Dersler 7
  • Ön Lisans

    Yöresel Ekmek Yapımı

    Pastacılık ve Ekmekçiliğe Giriş

    Menü Planlama ve Tasarımı

    Pastacılık Teknikleri

    Ekmek Hazırlama Teknikleri

    Artizan Ekmek Yapım Teknikleri

    Hamur Teknikleri