Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2019 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri

Yönetimsel Görevler
  • 2021 - 2024 Program Koordinatörü

    Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Verdiği Dersler
  • Ön Lisans

    Yöresel Ekmek Yapımı

    Pastacılık ve Ekmekçiliğe Giriş

    Menü Planlama ve Tasarımı

    Pastacılık Teknikleri

    Ekmek Hazırlama Teknikleri

    Artizan Ekmek Yapım Teknikleri

    Hamur Teknikleri