Eğitim Bilgileri
2020 - Devam Ediyor
2020 - Devam EdiyorDoktora
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
2017 - 2020
2017 - 2020Yüksek Lisans
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
2010 - 2015
2010 - 2015Lisans
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
A1 Başlangıç
A1 Başlangıçİspanyolca
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2017
2017İş sağlığı ve güvenliği eğitimleri
İş Sağlığı ve Güvenliği
Akdeniz üniversitesi iş sağlığı ve güvenliği koordinatörlüğü
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Unvanlar / Görevler
2017 - Devam Ediyor
2017 - Devam EdiyorAraştırma Görevlisi
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2023
2023Optimization of carotenoid production by Umbelopsis ramanniana
Kızılay H. K., Küçükçetin A., Demir M.
BIOTECHNOLOGY PROGRESS
, sa.e3369, ss.1-13, 2023 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2018
2018Süt endüstrisinde kullanılan ısı değiştiricilerde kalıntı oluşumu
KIZILAY H. K., ERGİN F., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
Gıda , cilt.16, sa.4, ss.450-457, 2018 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2022
2022ENCAPSULATION OF β-CAROTENE PRODUCED FROM MORTIERELLA RAMANNIANA WITH USING FREEZE-DRYING
KIZILAY H. K., ERGİN F., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
International Symposium on Advanced Engineering Technologies, Kahramanmaraş, Türkiye, 16 Haziran 2022
2018
2018Non-destructive Analysis of Edible Oil Oxidation
KIZILAY H. K., DEMİR M.
International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, sa.17, ss.117, (Tam Metin Bildiri)
2018
2018Determination of Some Physicochemical, Microbiological And Sensorial Properties of the Concentrated Acidophilus Milk Produced From Cow's Milk And Goat's Milk With Different Production Methods
KIZILAY H. K., Sarıca E., DEMİR M.
International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, sa.34, ss.79
2018
2018Biofouling Problem In Dairy Processing Industry
ERGİN F., KIZILAY H. K., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
IInternational Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.227, (Özet Bildiri)
Desteklenen Projeler
2019 - 2020
2019 - 2020Mortierella ramanniana Küfünün B-Karoten Üretiminde Kullanılacak Besiyeri Bileşiminin ve Fermentasyon Parametrelerinin Optimizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DEMİR M. (Yürütücü), KIZILAY H. K.
2018 - 2020
2018 - 2020