Publications & Works

Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Unesco Somut Olmayan Kültürel Miras Listesinde Yer Alan Gastronomik Unsurlara İlişkin Öğrencilerin Bilgi Düzeyi

4. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, Kastamonu, Turkey, 19 - 21 July 2018, pp.55-56

An Intercultural Bridge: Turkish Coffee Tradition

8th International Conference of Strategic Research on Scientific Studies and Education (İCORESSE), Viyana, Austria, 11 - 13 May 2018, pp.185

Books & Book Chapters

XENOCRATES

in: Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında ANADOLU DÜŞÜNÜRLERİ, Altan DEMİREL,Yenal YAĞMUR, Editor, Nobel Yayınevi, Ankara, pp.219-227, 2022

MİLETLİ ASPASİA

in: Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında ANADOLU DÜŞÜNÜRLERİ, Altan DEMİREL,Yenal YAĞMUR, Editor, Nobel Yayınevi, Antalya, pp.247-252, 2022

Rekreasyon ve Kültürel Miras

in: Rekreasyon Tarihsel Gelişim, Teoriler, Farklı Alanlarla İlişkiler ve Güncel Gelişmeler, Yağmur Y., Gaberli Ü., Editor, Nobel Bilimsel Eserler, Ankara, pp.117-131, 2020

Progress on Food and Gastronomy Research in Tourism, Travel and Hospitality in Turkey

in: Advances in Global Business and Economics, Cobanoglu Cihan, Corbaci Abdulkadir, Editor, Anaheı Publishing, Sarasota, Florida, pp.77-92, 2018

Turizm Rehberliği Bölümü Lisans Öğrencilerinin Turizm Sektörü ve Profesyonel Turizm Rehberliği Mesleği Seçimleri ile İlgili Unsurlar

in: Turist Rehberliği Üzerine Güncel Araştırmalar, Necdet Hacıoğlu, Cevdet Avcıkurt, Arzu Kılıç, Hasret Ulusoy Yıldırım, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.58-67, 2018

Metrics

Publication

15

Citation (WoS)

35

H-Index (WoS)

2

Citation (Scopus)

58

H-Index (Scopus)

3

Project

2
UN Sustainable Development Goals