Arş. Gör. CANER ÖZYILDIRIM


Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Beslenme Bilimleri Anabilim Dalı


WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Tarım Bilimleri, Beslenme Ve Diyetetik


Avesis Araştırma Alanları: Beslenme ve Dietetik

Metrikler

Yayın

19

Atıf (Scopus)

7

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

32

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

6

H-İndeks (TrDizin)

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2016 - 2019

2016 - 2019

Yüksek Lisans

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Türkiye

2012 - 2016

2012 - 2016

Lisans

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü, Türkiye

Araştırma Alanları

Beslenme ve Dietetik

Akademik Unvanlar / Görevler

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

Akdeniz Üniversitesi, Antalya Sağlık Yüksekokulu, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2018

2018

Beslenme ve Diyetetik Öğrencilerinin Helal Gıda Farkındalığı ve Tutumu

KAYA S., KAYACAN A. G., ÖZYILDIRIM C., SÖKÜLMEZ KAYA P.

1. ULUSLARARASI SAĞLK BİLİMLERİ VE YAŞAM KONGRESİ, 02 Mayıs 2018, ss.127

2018

2018

Öğün Zamanının Sağlık Üzerine Etkileri

ÖZYILDIRIM C., SÖKÜLMEZ KAYA P.

1. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ VE YAŞAM KONGRESİ, 2 - 05 Mayıs 2018, ss.87

2018

2018

EVALUATION THE EFFECTS OF TRADITIONS ON PREPARATION AND CONSUMPTION OF FOODS

SÖKÜLMEZ KAYA P., ASAL ULUS C., UZDİL Z., ÖZYILDIRIM C., KAYA S., KAYACAN A. G.

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018