TÜRKİYE TARIM EKONOMİSİNDE ORGANİK TARIMIN YERİ: GASTRONOMİ ŞEHİRLERİ ÖRNEĞİ


KARACIL G., ÖZEKİCİ Y. K., KELEŞ H., ÖZCAN C. C.

TURİZM VE REKREASYON AKADEMİK ÇALIŞMALAR, SEÇİM YILMAZ, ARAS SERCAN, KAYA ALPER, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 472, Konya, ss.95-116, 2022

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2022
  • Yayınevi: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 472
  • Basıldığı Şehir: Konya
  • Sayfa Sayıları: ss.95-116
  • Editörler: SEÇİM YILMAZ, ARAS SERCAN, KAYA ALPER, Editör
  • Akdeniz Üniversitesi Adresli: Evet