G. KARACIL Et Al. , "TÜRKİYE TARIM EKONOMİSİNDE ORGANİK TARIMIN YERİ: GASTRONOMİ ŞEHİRLERİ ÖRNEĞİ," In TURİZM VE REKREASYON AKADEMİK ÇALIŞMALAR , Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 472, 2022, pp.95-116.
KARACIL, G. Et Al. TÜRKİYE TARIM EKONOMİSİNDE ORGANİK TARIMIN YERİ: GASTRONOMİ ŞEHİRLERİ ÖRNEĞİ. 2022. In TURİZM VE REKREASYON AKADEMİK ÇALIŞMALAR , Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 472, Konya, 95-116.
KARACIL, G., ÖZEKİCİ, Y. K., KELEŞ, H., & ÖZCAN, C. C., (2022). TÜRKİYE TARIM EKONOMİSİNDE ORGANİK TARIMIN YERİ: GASTRONOMİ ŞEHİRLERİ ÖRNEĞİ. TURİZM VE REKREASYON AKADEMİK ÇALIŞMALAR (pp.95-116), Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 472.
KARACIL, GÜRAY Et Al. "TÜRKİYE TARIM EKONOMİSİNDE ORGANİK TARIMIN YERİ: GASTRONOMİ ŞEHİRLERİ ÖRNEĞİ." In TURİZM VE REKREASYON AKADEMİK ÇALIŞMALAR , 95-116. Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 472, 2022
KARACIL, GÜRAY Et Al. "TÜRKİYE TARIM EKONOMİSİNDE ORGANİK TARIMIN YERİ: GASTRONOMİ ŞEHİRLERİ ÖRNEĞİ." TURİZM VE REKREASYON AKADEMİK ÇALIŞMALAR , Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 472, 2022, pp.95-116.
KARACIL, G. Et Al. (2022) "TÜRKİYE TARIM EKONOMİSİNDE ORGANİK TARIMIN YERİ: GASTRONOMİ ŞEHİRLERİ ÖRNEĞİ", TURİZM VE REKREASYON AKADEMİK ÇALIŞMALAR . Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 472.
@bookchapter{bookchapter, author ={GÜRAY KARACIL Et Al. }, chaptertitle={TÜRKİYE TARIM EKONOMİSİNDE ORGANİK TARIMIN YERİ: GASTRONOMİ ŞEHİRLERİ ÖRNEĞİ}, booktitle={ TURİZM VE REKREASYON AKADEMİK ÇALIŞMALAR}, publisher={Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 472}, city={Konya},year={2022} }