Yörük Türkmen Kültürü Geleneksel Tören Keşkeği Yemeği’nin Gastronomi Turizmi Boyutunda Değerlendirilmesi


KENDİR H., USLU F.

Antalya Kitabı: Selçukludan Cumhuriyet’e Sosyal Bilimlerde Antalya 1, Koçakoğlu Bedia, Karslı Bahset, Sustam Demet, Sula Zehra, Yücel Halil İbrahim, Demir Ayşe, Editör, Palet Yayınları, Antalya, ss.692-701, 2018

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2018
  • Yayınevi: Palet Yayınları
  • Basıldığı Şehir: Antalya
  • Sayfa Sayıları: ss.692-701
  • Editörler: Koçakoğlu Bedia, Karslı Bahset, Sustam Demet, Sula Zehra, Yücel Halil İbrahim, Demir Ayşe, Editör
  • Akdeniz Üniversitesi Adresli: Evet