Atıf Formatları
Antalya Kitabı: Selçukludan Cumhuriyet’e Sosyal Bilimlerde Antalya 1
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. KENDİR And F. USLU, "Yörük Türkmen Kültürü Geleneksel Tören Keşkeği Yemeği’nin Gastronomi Turizmi Boyutunda Değerlendirilmesi," In Antalya Kitabı , Antalya: Palet Yayınları, 2018, pp.692-701.

KENDİR, H. And USLU, F. Yörük Türkmen Kültürü Geleneksel Tören Keşkeği Yemeği’nin Gastronomi Turizmi Boyutunda Değerlendirilmesi. 2018. In Antalya Kitabı , Palet Yayınları, Antalya, 692-701.

KENDİR, H., & USLU, F., (2018). Yörük Türkmen Kültürü Geleneksel Tören Keşkeği Yemeği’nin Gastronomi Turizmi Boyutunda Değerlendirilmesi. Antalya Kitabı (pp.692-701), Antalya: Palet Yayınları.

KENDİR, HAKAN, And FATİH USLU. "Yörük Türkmen Kültürü Geleneksel Tören Keşkeği Yemeği’nin Gastronomi Turizmi Boyutunda Değerlendirilmesi." In Antalya Kitabı , 692-701. Antalya: Palet Yayınları, 2018

KENDİR, HAKAN And USLU, FATİH. "Yörük Türkmen Kültürü Geleneksel Tören Keşkeği Yemeği’nin Gastronomi Turizmi Boyutunda Değerlendirilmesi." Antalya Kitabı , Palet Yayınları, 2018, pp.692-701.

KENDİR, H. And USLU, F. (2018) "Yörük Türkmen Kültürü Geleneksel Tören Keşkeği Yemeği’nin Gastronomi Turizmi Boyutunda Değerlendirilmesi", Antalya Kitabı . Antalya: Palet Yayınları.

@bookchapter{bookchapter, author ={HAKAN KENDİR And author ={FATİH USLU}, chaptertitle={Yörük Türkmen Kültürü Geleneksel Tören Keşkeği Yemeği’nin Gastronomi Turizmi Boyutunda Değerlendirilmesi}, booktitle={ Antalya Kitabı}, publisher={Palet Yayınları}, city={Antalya},year={2018} }