Öğr. Gör. RAMAZAN ÇAĞLAR


Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Pastacılık ve Ekmekçilik Programı

E-posta: rcaglar@akdeniz.edu.tr
Web: https://avesis.akdeniz.edu.tr/rcaglar
Ofis: Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu

Metrikler

Yayın

2

Proje

2

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Duyurular & Dokümanlar

Hamur Teknikleri 2
Ders Notu
2.10.2020
Hamur Teknikleri
Ders Notu
2.10.2020
Türk Mutfak Kültürü 2 Dersi Uygulama Yönergesi
Duyuru
18.02.2020
Türk Mutfak Kültürü 2
Ders Notu
24.12.2019
Türk Mutfak Kültürü I
Ders Notu
4.11.2019
Pastacılık Teknikleri
Ders Notu
20.10.2019
Gastronomi Turizmi (Gastronomy Tourism)
Ders Notu
10.09.2019

Eğitim Bilgileri

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Doktora

Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye

2016 - 2018

2016 - 2018

Yüksek Lisans

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye

2011 - 2016

2011 - 2016

Lisans

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Turizm İşlemeciliği Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek İçecek İşletmeciliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

2018

2018

Yüksek Lisans

İŞ ÇEKİCİLİKLERİ, İŞ TATMİNİ VE İŞTE KALMA NİYETİ İLİŞKİSİ: HERZBERG TEMELLİ YAKLAŞIMI

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

Yabancı Diller

B1 Orta

B1 Orta

İngilizce

Akademik Unvanlar / Görevler

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri

Yönetimsel Görevler

2021 - 2024

2021 - 2024

Program Koordinatörü

Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

Yöresel Ekmek Yapımı

Pastacılık ve Ekmekçiliğe Giriş

Menü Planlama ve Tasarımı

Pastacılık Teknikleri

Ekmek Hazırlama Teknikleri

Artizan Ekmek Yapım Teknikleri

Hamur Teknikleri

Desteklenen Projeler

2024 - 2024

2024 - 2024

Minik Ellerden Yaratıcı LezzetlerSürdürülebilir Kalkınma

Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje

(Proje Özeti) Creative Commons License
Arslan F., Güneri B. (Yürütücü), Çağlar R., Yıldız G.

2024 - 2024

2024 - 2024

Öğretmenim Kültürünü Tadımla!Sürdürülebilir Kalkınma

Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje

(Proje Özeti) Creative Commons License
Arslan F., Saraç G., Çağlar R., Güneri B., Erdem Ö., Atabay E., et al.