Duyurular & Dokümanlar
Hamur Teknikleri 2
Ders Notu
2.10.2020
Hamur Teknikleri
Ders Notu
2.10.2020
Türk Mutfak Kültürü 2 Dersi Uygulama Yönergesi
Duyuru
18.02.2020
Türk Mutfak Kültürü 2
Ders Notu
24.12.2019
Türk Mutfak Kültürü I
Ders Notu
4.11.2019
Pastacılık Teknikleri
Ders Notu
20.10.2019
Gastronomi Turizmi (Gastronomy Tourism)
Ders Notu
10.09.2019
Dosya İndir
Eğitim Bilgileri
2018 - Devam Ediyor
2018 - Devam EdiyorDoktora
Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye
2016 - 2018
2016 - 2018Yüksek Lisans
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye
2011 - 2016
2011 - 2016Lisans
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Turizm İşlemeciliği Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek İçecek İşletmeciliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2018
2018Yüksek Lisans
İŞ ÇEKİCİLİKLERİ, İŞ TATMİNİ VE İŞTE KALMA NİYETİ İLİŞKİSİ: HERZBERG TEMELLİ YAKLAŞIMI
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Yabancı Diller
B1 Orta
B1 Ortaİngilizce
Akademik Unvanlar / Görevler
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri
Yönetimsel Görevler
2021 - 2024
2021 - 2024Program Koordinatörü
Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
Verdiği Dersler
Desteklenen Projeler
2024 - 2024
2024 - 2024
Minik Ellerden Yaratıcı Lezzetler
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
(Proje Özeti)
Arslan F., Güneri B. (Yürütücü), Çağlar R., Yıldız G.
2024 - 2024
2024 - 2024