-
2019 - 2021 Mikrobiyolojik Gübre Kullanımının Domateste Verim Kalite ve Bitki Besin Elementi Alımı Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
DEMİR H. (Yürütücü), POLAT E., Katgıcı A., FARAH M.
-
2018 - 2019 Farklı Su Stresi Koşullarının Bazı Kıvırcık Lactuca sativa var crispa ve Göbekli Lactuca sativa var longifolia Marul Çeşitlerinde Verim ve Kalite Üzerine Etkileri
-
2016 - 2018 Microbialbased Production System A Novel Approach for Plant Growth and Pest and Disease Management in Greenhousegrown Peppers Capsicum annuum L.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ERLER F. (Yürütücü), DOĞAN A., ERKAN M., ATEŞ A. Ö., POLAT E.
-
2016 - 2017 Yayın süreklilik
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ERKAN M. (Yürütücü), POLAT E., TOSUN H. Ş., DOĞAN A., ERLER F.
-
2016 - 2017 2015 yayınları için teşvik başvurusu