Desteklenen Projeler
-
2019 - 2021 Mikrobiyolojik Gübre Kullanımının Domateste Verim Kalite ve Bitki Besin Elementi Alımı Üzerine Etkileri
-
2018 - 2019 Farklı Su Stresi Koşullarının Bazı Kıvırcık Lactuca sativa var crispa ve Göbekli Lactuca sativa var longifolia Marul Çeşitlerinde Verim ve Kalite Üzerine Etkileri
-
2016 - 2018 Microbialbased Production System A Novel Approach for Plant Growth and Pest and Disease Management in Greenhousegrown Peppers Capsicum annuum L.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ERLER F. (Yürütücü), DOĞAN A., ERKAN M., ATEŞ A. Ö., POLAT E.
-
2016 - 2017 Yayın süreklilik
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ERKAN M. (Yürütücü), POLAT E., TOSUN H. Ş., DOĞAN A., ERLER F.
-
2016 - 2017 2015 yayınları için teşvik başvurusu