Supported Projects
-
2019 - 2021 Mikrobiyolojik Gübre Kullanımının Domateste Verim Kalite ve Bitki Besin Elementi Alımı Üzerine Etkileri
Project Supported by Higher Education Institutions
DEMİR H. (Executive), POLAT E., Katgıcı A., FARAH M.
-
2018 - 2019 Farklı Su Stresi Koşullarının Bazı Kıvırcık Lactuca sativa var crispa ve Göbekli Lactuca sativa var longifolia Marul Çeşitlerinde Verim ve Kalite Üzerine Etkileri
-
2016 - 2018 Microbialbased Production System A Novel Approach for Plant Growth and Pest and Disease Management in Greenhousegrown Peppers Capsicum annuum L.
Project Supported by Higher Education Institutions
ERLER F. (Executive), DOĞAN A., ERKAN M., ATEŞ A. Ö., POLAT E.
-
2016 - 2017 Yayın süreklilik
Project Supported by Higher Education Institutions
ERKAN M. (Executive), POLAT E., TOSUN H. Ş., DOĞAN A., ERLER F.
-
2016 - 2017 2015 yayınları için teşvik başvurusu