Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü, İşleme Teknolojisi
WoS Araştırma Alanları: Balıkçılık, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Tarım Bilimleri, Bitki Ve Hayvan Bilimleri
Avesis Araştırma Alanları: Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Yaşam Bilimleri, Biyokimya, Gıda Biyokimyası, Temel Bilimler
Metrikler

Yayın

70

Atıf (WoS)

50

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

50

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (Scholar)

55

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

1

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim