Desteklenen Projeler
-
2023 - 2024 Serada Azaltılmış Gübreleme ile Birlikte Fosfor Çözücü Bakteri İçeren Mikrobiyal Gübrelemenin Kireçli Toprağın Biyolojik Özellikleri ile Patlıcan (Solanum melongena L.) Gelişimi Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
-
2023 - 2024 İşlenmiş Organik Gübrelerin Kavun (Cucumis melo L.) ve Karpuz (Citrullsu lanatus Thunb.) Yetiştirilen Kumlu-Kireçli Toprağın Biyolojik Özellikleri ile Bitki Gelişimleri Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
-
2020 - 2021 BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ VE ARAŞTIRMA LABORATUVARLARI ALTYAPI PROJESİ
-
2017 - 2019 Vermikompost Kullanımının Sera Koşullarında Kıvırcık Marul (Lactuca sativa var. crispa)’da Toprak Verimliliği ile Fide Üretimi, Verim ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
-
2011 - 2014 Farklı Dozlarda Uygulanan Vermikompostun Tarla Koşullarında Pırasa ve Sap Kereviz Bitkisinin Beslenmesi ve Toprağın Bazı Mikrobiyal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Uz İ. (Yürütücü), Sönmez S., Tavalı İ. E., Çıtak S., Üras D. S., Özsayın S.
-
2010 - 2011 FARKLI DOZLARDA UYGULANAN VERMİKOMPOSTUN TOPRAĞIN ENZİM AKTİVİTESİ VE BAKTERİYEL VARLIĞI ÜZERİNE ETKİSİ