Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü, Avlama Teknolojisi
WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Bitki Ve Hayvan Bilimleri, Deniz Ve Tatlısu Biyolojisi, Balıkçılık
Avesis Araştırma Alanları: Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Su Ürünleri Avlama Teknolojileri

Yayınlardaki İsimler: Deval M. C.
Metrikler

Yayın

77

Atıf (WoS)

437

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

569

H-İndeks (Scopus)

14

Atıf (Scholar)

107

H-İndeks (Scholar)

6

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

14

Tez Danışmanlığı

7

Açık Erişim

13
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim