Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2016 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2015 - 2016 Öğretim Görevlisi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, Harmancık Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Yönetimsel Görevler
Verdiği Dersler
  • Lisans

    Beslenme İlkeleri

  • Ön Lisans

    Pastacılık Teknikleri

    Ziyafet Mutfağı

    Mutfak Yönetimi ve Uygulamaları

    Dünya Mutfakları

    Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş

    Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları

    Mutfak Yönetimi ve Uygulamaları

    Türk Mutfak Kültürü II

    Pastacılık Teknikleri I

    Mesleki Uygulama II

    Pastacılık Teknikleri II

    Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş

    Mesleki Uygulama I

    Süsleme ve Dekorasyon

    Türk Mutfak Kültürü II

    Ekmek Yapımı

    Pastacılık Teknikleri