Akademik Unvanlar
-
2016 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2015 - 2016 Öğretim Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Harmancık Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
Yönetimsel Görevler
Verdiği Dersler
-
Lisans
Beslenme İlkeleri
-
Ön Lisans
Pastacılık Teknikleri
Ziyafet Mutfağı
Mutfak Yönetimi ve Uygulamaları
Dünya Mutfakları
Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları
Mutfak Yönetimi ve Uygulamaları
Türk Mutfak Kültürü II
Pastacılık Teknikleri I
Mesleki Uygulama II
Pastacılık Teknikleri II
Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
Mesleki Uygulama I
Süsleme ve Dekorasyon
Türk Mutfak Kültürü II
Ekmek Yapımı
Pastacılık Teknikleri