Öğr. Gör. OSMAN CAN KURT


Manavgat Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetler

Turizm ve Otel İşletmeciliği


WoS Araştırma Alanları: Sosyal Bilimler (Soc), Sosyal Bilimler Genel, Konaklama Eğlence Spor Ve Turizm


Avesis Araştırma Alanları: Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Eğitimi

Metrikler

Yayın

3

Açık Erişim

1

Eğitim Bilgileri

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Doktora

Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye

2016 - 2018

2016 - 2018

Yüksek Lisans

Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği, Türkiye

2011 - 2015

2011 - 2015

Lisans

Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Yiyecek Ve İçecek İşletmeciliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

2018

2018

Yüksek Lisans

Bağımsız Seyahat Eden Turistlerin Sokak Yiyeceklerini Tüketme Niyetinin Planlı Davranış Teorisi Çerçevesinde İncelenmesi: İstanbul'da Bir Araştırma

Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği

Yabancı Diller

B1 Orta

B1 Orta

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2022

2022

Şarap Profesyoneli Sertifikası

Turizm

DOLUCA A.Ş.

2014

2014

Pedagojik Formasyon

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Akdeniz Üniversitesi / Eğitim Fakültesi

Araştırma Alanları

Turizm ve Otel İşletmeciliği

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Eğitimi

Akademik Unvanlar / Görevler

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetler

2019 - 2022

2019 - 2022

Öğretim Görevlisi

Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Yönetimsel Görevler

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Bölüm Başkanı

Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetler

Kitaplar

2020

2020

Tatlı, Pasta Yapımı ve Pasta Süsleme Teknikleri

ONUR N., Kurt O. C.

Mutfak Uygulamaları, Şahingöz, S.A. ve Süren, T. , Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.435-478, 2020

2020

2020

Tatlı, Pasta Yapımı ve Pasta Süsleme Teknikleri

ONUR N., KURT O. C.

Mutfak Uygulamaları, Semra Akar Şahingöz, Tufan Süren, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.435-478, 2020