Metrikler
Eğitim Bilgileri
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorDoktora
Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye
2016 - 2018
2016 - 2018Yüksek Lisans
Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği, Türkiye
2011 - 2015
2011 - 2015Lisans
Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Yiyecek Ve İçecek İşletmeciliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2018
2018Yüksek Lisans
Bağımsız Seyahat Eden Turistlerin Sokak Yiyeceklerini Tüketme Niyetinin Planlı Davranış Teorisi Çerçevesinde İncelenmesi: İstanbul'da Bir Araştırma
Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği
Yabancı Diller
B1 Orta
B1 Ortaİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2022
2022Şarap Profesyoneli Sertifikası
Turizm
DOLUCA A.Ş.
2014
2014Pedagojik Formasyon
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Akdeniz Üniversitesi / Eğitim Fakültesi
Araştırma Alanları
Turizm ve Otel İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Eğitimi
Akademik Unvanlar / Görevler
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetler
2019 - 2022
2019 - 2022Öğretim Görevlisi
Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Yönetimsel Görevler
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorBölüm Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2023
2023Intention of Independent Travelers to Consume Street Foods in The Framework of Extended TPB: The Moderating Role of Hedonism
Kurt O. C., Helhel Y.
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
, cilt.11, sa.3, ss.392-416, 2023 (ESCI)
Kitaplar
2020
2020Tatlı, Pasta Yapımı ve Pasta Süsleme Teknikleri
ONUR N., Kurt O. C.
Mutfak Uygulamaları, Şahingöz, S.A. ve Süren, T. , Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.435-478, 2020
2020
2020