Yayınlar & Eserler

Makaleler 1
Tümü (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (1)
Kitaplar 2

1. Tatlı, Pasta Yapımı ve Pasta Süsleme Teknikleri

Mutfak Uygulamaları, Şahingöz, S.A. ve Süren, T. , Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.435-478, 2020

2. Tatlı, Pasta Yapımı ve Pasta Süsleme Teknikleri

Mutfak Uygulamaları, Semra Akar Şahingöz, Tufan Süren, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.435-478, 2020
Metrikler

Yayın

3

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

22

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Açık Erişim

1