Öğr. Gör. YUSUF YILMAZ


Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

İkram Hizmetleri Programı


WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojisi

Metrikler

Yayın

1

Açık Erişim

1

Duyurular & Dokümanlar

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
Ders Notu
11.11.2023

Eğitim Bilgileri

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Doktora

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Abd, Türkiye

2011 - 2014

2011 - 2014

Yüksek Lisans

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Abd, Türkiye

2001 - 2005

2001 - 2005

Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

2014

2014

Yüksek Lisans

Piyasaya Sunulan Glutensiz Ekmeklik Karışımların Kalite ve Bileşenler Yönünden Değerlendirilmesi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Abd

Yabancı Diller

B1 Orta

B1 Orta

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2005

2005

HACCP Eğitimi

Kalite Yönetimi

Gıda Mühendisleri Odası

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Teknolojisi

Akademik Unvanlar / Görevler

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

2010 - 2017

2010 - 2017

Öğretim Görevlisi

Hakkari Üniversitesi, Yüksekova Myo, Arıcılık

Yönetimsel Görevler

2010 - 2012

2010 - 2012

MYO Müdür Yardımcısı

Hakkari Üniversitesi, Yüksekova Myo

Akademi Dışı Deneyim

2009 - 2010

2009 - 2010

Polatlı Şubesi Müdürü

AŞNAN Organik Un ve Unlu Mamulleri

2007 - 2009

2007 - 2009

Kalite Kontrol Sorumlusu

Emek Un ve İrmik A.Ş.

2006 - 2007

2006 - 2007

Üretim Sorumlusu

Ahmet İpek Sucukları Afyon

2005 - 2006

2005 - 2006

Sorumlu Yönetici

Can Yemek Sanayii

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

Bilgi ve İletişim Teknolojisi

Ön Lisans

Ön Lisans

Yiyecek İçecek Otomasyon Sistemleri

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda ve Personel Hijyeni

Ön Lisans

Ön Lisans

Gastronomide Yeni Eğilimler

Ön Lisans

Ön Lisans

Yiyecek İçecek Maliyet Kontrol ve Analizi

Ön Lisans

Ön Lisans

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

Ön Lisans

Ön Lisans

Mesleki Matematik

Ön Lisans

Ön Lisans

Gastronomide Yeni Eğilimler

Ön Lisans

Ön Lisans

Gastronomide Yeni Eğilimler

Ön Lisans

Ön Lisans

Bilgi ve İletişim Teknolojisi

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda Hijyeni ve Sanitasyon

Ön Lisans

Ön Lisans

Kalite Yönetim Sistemleri

Ön Lisans

Ön Lisans

Yiyecek İçecek Maliyet Kontrol ve Analizi

Ön Lisans

Ön Lisans

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

Ön Lisans

Ön Lisans

Yiyecek İçecek Otomasyon Sistemleri

Ön Lisans

Ön Lisans

Bar Bilgisi

Ön Lisans

Ön Lisans

içki Teknolojisi

Ön Lisans

Ön Lisans

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

Ön Lisans

Ön Lisans

Beslenme İlkeleri

Ön Lisans

Ön Lisans

Bilgi ve İletişim Teknolojisi

Ön Lisans

Ön Lisans

Gastronomide Yeni Eğilimler

Ön Lisans

Ön Lisans

Araştırma Yöntem ve Teknikleri

Ön Lisans

Ön Lisans

Bar Bilgisi

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda Saklama ve Muhafaza Teknikleri

Ön Lisans

Ön Lisans

Mesleki Matematik

Ön Lisans

Ön Lisans

Mesleki Matematik

Ön Lisans

Ön Lisans

Beslenme İlkeleri

Ön Lisans

Ön Lisans

Şarap Bilimi ve Servisi

Lisans

Lisans

İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Sürdürülebilir Kalkınma

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler