Metrikler
Duyurular & Dokümanlar
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
Ders Notu
11.11.2023
Eğitim Bilgileri
2018 - Devam Ediyor
2018 - Devam EdiyorDoktora
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Abd, Türkiye
2011 - 2014
2011 - 2014Yüksek Lisans
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Abd, Türkiye
2001 - 2005
2001 - 2005Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2014
2014Yüksek Lisans
Piyasaya Sunulan Glutensiz Ekmeklik Karışımların Kalite ve Bileşenler Yönünden Değerlendirilmesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Abd
Yabancı Diller
B1 Orta
B1 Ortaİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2005
2005HACCP Eğitimi
Kalite Yönetimi
Gıda Mühendisleri Odası
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojisi
Akademik Unvanlar / Görevler
2017 - Devam Ediyor
2017 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
2010 - 2017
2010 - 2017Öğretim Görevlisi
Hakkari Üniversitesi, Yüksekova Myo, Arıcılık
Yönetimsel Görevler
2010 - 2012
2010 - 2012MYO Müdür Yardımcısı
Hakkari Üniversitesi, Yüksekova Myo
Akademi Dışı Deneyim
2009 - 2010
2009 - 2010Polatlı Şubesi Müdürü
AŞNAN Organik Un ve Unlu Mamulleri
2007 - 2009
2007 - 2009Kalite Kontrol Sorumlusu
Emek Un ve İrmik A.Ş.
2006 - 2007
2006 - 2007Üretim Sorumlusu
Ahmet İpek Sucukları Afyon
2005 - 2006
2005 - 2006Sorumlu Yönetici
Can Yemek Sanayii
Verdiği Dersler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2015
2015