Öğr. Gör. YUSUF YILMAZ


Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

İkram Hizmetleri Programı


WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojisi

Metrikler

Yayın

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Duyurular & Dokümanlar

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
Ders Notu
11.11.2023

Eğitim Bilgileri

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Doktora

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Abd, Türkiye

2011 - 2014

2011 - 2014

Yüksek Lisans

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Abd, Türkiye

2001 - 2005

2001 - 2005

Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

2014

2014

Yüksek Lisans

Piyasaya Sunulan Glutensiz Ekmeklik Karışımların Kalite ve Bileşenler Yönünden Değerlendirilmesi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Abd

Yabancı Diller

B1 Orta

B1 Orta

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2005

2005

HACCP Eğitimi

Kalite Yönetimi

Gıda Mühendisleri Odası

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Teknolojisi

Akademik Unvanlar / Görevler

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

2010 - 2017

2010 - 2017

Öğretim Görevlisi

Hakkari Üniversitesi, Yüksekova Myo, Arıcılık

Yönetimsel Görevler

2010 - 2012

2010 - 2012

MYO Müdür Yardımcısı

Hakkari Üniversitesi, Yüksekova Myo

Akademi Dışı Deneyim

2009 - 2010

2009 - 2010

Polatlı Şubesi Müdürü

AŞNAN Organik Un ve Unlu Mamulleri, Polatlı Şubesi Müdürü

2007 - 2009

2007 - 2009

Kalite Kontrol Sorumlusu

Emek Un ve İrmik A.Ş., Kalite Kontrol Sorumlusu

2006 - 2007

2006 - 2007

Üretim Sorumlusu

Ahmet İpek Sucukları Afyon, Üretim Sorumlusu

2005 - 2006

2005 - 2006

Sorumlu Yönetici

Can Yemek Sanayii, Sorumlu Yönetici

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Sürdürülebilir Kalkınma

Ön Lisans

Ön Lisans

Bilgi ve İletişim Teknolojisi

Yiyecek İçecek Otomasyon Sistemleri

Gıda ve Personel Hijyeni

Gastronomide Yeni Eğilimler

Yiyecek İçecek Maliyet Kontrol ve Analizi

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

Mesleki Matematik

Gastronomide Yeni Eğilimler

Gastronomide Yeni Eğilimler

Bilgi ve İletişim Teknolojisi

Gıda Hijyeni ve Sanitasyon

Kalite Yönetim Sistemleri

Yiyecek İçecek Maliyet Kontrol ve Analizi

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

Yiyecek İçecek Otomasyon Sistemleri

Bar Bilgisi

içki Teknolojisi

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

Beslenme İlkeleri

Bilgi ve İletişim Teknolojisi

Gastronomide Yeni Eğilimler

Araştırma Yöntem ve Teknikleri

Bar Bilgisi

Gıda Saklama ve Muhafaza Teknikleri

Mesleki Matematik

Mesleki Matematik

Beslenme İlkeleri

Şarap Bilimi ve Servisi

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler