Prof. Dr. MUSTAFA KARHAN


Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Gıda Teknolojisi


WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Tarım Bilimleri


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Mühendislik ve Teknoloji


Yayınlardaki İsimler: Mustafa KARKACIER

E-posta: mkarhan@akdeniz.edu.tr
İş Telefonu: +90 242 310 2429 Dahili: 2429
İş Telefonu: +90 242 310 6568
Fax Telefonu: +90 242 310 6306
Web: https://avesis.akdeniz.edu.tr/mkarhan
Ofis: Mühendislik Fakültesi B Blok.

Metrikler

Yayın

149

Yayın (WoS)

40

Yayın (Scopus)

41

Atıf (WoS)

1269

H-İndeks (WoS)

21

Atıf (Scopus)

1302

H-İndeks (Scopus)

20

Atıf (Scholar)

2456

H-İndeks (Scholar)

26

Proje

22

Tez Danışmanlığı

13

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

1994 - 1998

1994 - 1998

Doktora

Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Türkiye

Yaptığı Tezler

1998

1998

Doktora

Trabzonhurmasının kimyasal bileşimi üzerine araştırmalar

Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Ens., Gıda Mühendisliği

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Teknolojisi

Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi

Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Unvanlar / Görevler

2012 - Devam Ediyor

2012 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2006 - 2012

2006 - 2012

Doç. Dr.

Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2000 - 2006

2000 - 2006

Yrd. Doç. Dr.

Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler

2009 - 2013

2009 - 2013

Bölüm Başkanı

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

Meşrubat Teknolojisi

Temel İşlemler I

Soğutma Tekniği

Yönetilen Tezler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2004

2004

17. Doğal bir ürün; keçiboynuzu

TURHAN İ., KARHAN M.

Dünya Gıda , sa.12, ss.76-79, 2004 (Hakemli Dergi)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2018

2018

1. Enrichment of D-pinitol in carob pod extract

KARHAN M., ARSLAN KULCAN A., HACIOĞLU A., Zoua Assoumou U. T.

13th International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

2017

2017

5. The Effects of Gibberellic Acid (GA) Application on Nutrients Contents in Memecik Olive Trees

SÖNMEZ S., ÜLGER S., KAPLAN M., KARHAN M.

3. International Conference on Sustainable Development, Sarajevo, Bosna-Hersek, 19 - 23 Nisan 2017, cilt.-, ss.37, (Özet Bildiri)

2016

2016

7. The Effects of External Daminozide (ALAR) Application on Nutrient Contents in Memecik Olive Trees

SÖNMEZ S., ÜLGER S., KAPLAN M., KARHAN M.

18th International Conference on Agricultural, Biotechnology, Biological and Biosystems Engineering, Paris, Fransa, 29 - 30 Aralık 2016, ss.3455, (Özet Bildiri)

2016

2016

8. Keçiboynuzunda D-pinitol varlığı

KARHAN M., ARSLAN KULCAN A., HACIOĞLU A.

Gıda, Metabolizma ve Sağlık Kongresi, Türkiye, 28 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

9. Acceptability of sugar reduced sour cherry and chocolate ice creams by using stevia extract

ARSLAN KULCAN A., KOÇAK Y., HACIOĞLU A., KARHAN M.

The 9th Stevia Symposium ”Stevia Science: from field to fork”, Gothenburg, İsveç, 15 - 16 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

10. Effect of stevia as a replacement for added sugar on physicochemical and sensorial attributes of lemonade and fruit nectars

ARSLAN KULCAN A., HACIOĞLU A., KOÇAK Y., KARHAN M.

The 9th Stevia Symposium ”Stevia Science: from field to fork”, Gothenburg, İsveç, 15 - 16 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

11. Ethanol production from carob extract by using Saccharomyces cerevisiae in biofilm reactor

Germec M., Turhan İ., Karhan M., Demirci A.

NABEC, Maine, Amerika Birleşik Devletleri, 31 Ağustos - 03 Eylül 2016, ss.1, (Özet Bildiri)

2016

2016

12. Ethanol production from carob extract by using Saccharomyces cerevisiae in biofilm reactor+

GERMEÇ M., TURHAN İ., KARHAN M., DEMİRCİ A.

ASABE 2016 Annual International Meeting, Orlando, Amerika Birleşik Devletleri, 17 - 20 Temmuz 2016, ss.1-10, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

13. Optimization of ultrasound-assisted dilute acid hydrolysis conditions of tea processing wastes

GERMEÇ M., TARHAN K., YATMAZ E., TETİK N., KARHAN M., DEMİRCİ A., et al.

ASABE 2016 Annual International Meeting, Orlando, Amerika Birleşik Devletleri, 17 Temmuz - 20 Ağustos 2016, ss.1-8, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

14. Fermentation of acid-pretreated tea processing waste for ethanol production using Saccharomyces cerevisiae

GERMEÇ M., TURHAN İ., YATMAZ E., TETİK N., KARHAN M.

The International Conference "Agriculture for Life, Life for Agriculture", Bükreş, Romanya, 9 - 11 Haziran 2016, ss.81, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

15. Ethanol production from carob extract by using Saccharomyces cerevisiae in biofilm reactor

Demirci A., Germec M., Karhan M., Turhan İ.

38 th Symposium on Biotechnology for Fuels and Chemicals, Maryland, Amerika Birleşik Devletleri, 25 - 28 Nisan 2016, ss.1, (Özet Bildiri)

2016

2016

16. Optimization of ultrasound-assisted dilute acid hydrolysis conditions of tea processing waste

Germec M., TARHAN K., YATMAZ E., Tetik N., KARHAN M., DEMİRCİ A., et al.

2016 ASABE Annual International Meeting, Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 17 - 20 Temmuz 2016, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma identifier

2016

2016

17. Ethanol production from carob extract by using Saccharomyces cerevisiae in biofilm reactor

Germec M., TURHAN İ., KARHAN M., DEMİRCİ A.

2016 ASABE Annual International Meeting, Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 17 - 20 Temmuz 2016, (Tam Metin Bildiri) identifier

2015

2015

18. Biyofilm reaktörde keçiboynuzu ekstraktından etanol üretimi üzerine besiyeri sterilizasyonunun ve zenginleştirmenin etkisi

GERMEÇ M., TURHAN İ., KARHAN M.

18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, Konya, Türkiye, 18 - 19 Aralık 2015, ss.100, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

19. Date Syrup: A processed Product of A Conventional Fruit

ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.360, (Özet Bildiri)

2015

2015

20. Process for Producing Sugar-Reduced Bitter Orange Jam by Using Stevia Extract

ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.353, (Özet Bildiri)

2015

2015

21. Horizontal pres kullanılarak üretilen berrak nar suyundaki kimyasal değişimler

ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

22. Mayşe Isıtma Prosesinin Siyah Üzüm Suyunda Trans-Resveratrol Konsantrasyonu Üzerine Etkisi

TETİK N., KARHAN M., ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.296, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

23. Mayşe ısıtma prosesinin siyah üzüm suyunda trans-resveratrol konsantrasyonu üzerine etkisi

ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., KARHAN M.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

24. Mayşe ısıtma prosesinin siyah üzüm suyunda trans-resveratrol konsantrasyonu üzerine etkisi

ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., KARHAN M.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

25. Horizontal pres kullanılarak üretilen berrak nar suyundaki kimyasal değişimler

ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.312, (Özet Bildiri)

2014

2014

27. Effects of destabilization treatments on clarity stability of pomegranate juice

ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.

28th Effost International Conference | 7th International Food Factory for the Future Conference, Uppsala, İsveç, 26 - 29 Kasım 2014, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

28. Quality attiributes of clear pomegranate juice supplemented with ß-cyclodextrin during storage

ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, cilt.1, ss.242, (Özet Bildiri)

2014

2014

29. Introducing Stevia to Turkey: A new crop and product

ARSLAN KULCAN A., KARHAN M.

6th World Convention on Stevia, Berlin, Almanya, 19 - 20 Haziran 2014, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

30. Introducing Stevia to Turkey: A new crop and product. 6th World Convention on Stevia

ARSLAN KULCAN A., KARHAN M.

6th World Convention on Stevia, 19 - 20 Haziran 2014, (Özet Bildiri)

2014

2014

31. Akdeniz Bölgesi'nde Yükselen Bir Değer: Keçiboynuzu

KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., YATMAZ E., et al.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.43-46, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

32. Comparison of activated charcoal and polyvinylpolypyrrolidone applications on decolorization of apple juice concentrates

Akkoyun T., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.426, (Özet Bildiri)

2013

2013

33. Sugar Profile and Some Physical Characteristics of Pomegranate Fruit During Storage Shelf-Life Conditions

GÖZLEKÇİ S., Öziyci H., Turhan İ., KARHAN M., Ayala-Silva T.

The Third International Symposium on Pomegranate and Minor Mediterranean Climate Fruits, Taian, Çin, 20 - 24 Eylül 2013, ss.141-142, (Özet Bildiri)

2012

2012

34. Arı sütünün biyoaktif bileşenleri ve sağlık üzerine etkileri

ARSLAN KULCAN A., YAVUZ İ., TETİK N., KARHAN M., GÜREL F.

3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

35. The effect of microbial growth on total phenolic compounds during fermentation

DİNÇER C., YATMAZ E., TURHAN İ., KARHAN M.

Eurobiotech Agriculture Symposium, Kayseri, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.161, ss.40, (Özet Bildiri) identifier

2012

2012

36. Propolisin yapısı, fonksiyonel özellikleri ve üretim teknolojisi

YAVUZ İ., ARSLAN KULCAN A., GÜREL F., KARHAN M.

3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

37. Potential uses of microorganisms for D-pinitol purification from carob extracts

YATMAZ E., Oziyci H. R., Tetik N., KARHAN M., TURHAN İ.

Eurobiotech Agriculture Symposium, Kayseri, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.161, ss.42, (Özet Bildiri) identifier

2012

2012

38. Nar suyunun bileşimi ve sağlık üzerine etkileri

ÖZİYCİ H. R., KARHAN M., TETİK N.

IV. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 1 - 05 Ekim 2012, ss.88, (Özet Bildiri)

2011

2011

39. Meyve suyu ve nektarlarda renk ve berraklık stabilitesinin sağlanması

ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.151, (Özet Bildiri)

2011

2011

43. Immobilization techniques in biotechnology

AKKOYUN T., ARSLAN KULCAN A., TURHAN İ., KARHAN M.

European Biotechnology Congress 2011, Current Opinion in Biotechnology, 28 Eylül - 01 Ekim 2011, (Özet Bildiri)

2011

2011

44. Immobilization techniques in biotechnology

Akkoyun T., Arslan A., TURHAN İ., KARHAN M.

European Biotechnology Congress, İstanbul, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2011, cilt.22, (Özet Bildiri) identifier

2011

2011

45. Application potentials of carob pod

TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Burlington, Vt, Amerika Birleşik Devletleri, 24 - 27 Temmuz 2011, ss.28, (Özet Bildiri)

2011

2011

46. Impact of different environmental factors on the D-pinitol concentration of wild and cultivated type carob fruits grown in Turkey

ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Burlington, Vt, Amerika Birleşik Devletleri, 24 - 27 Temmuz 2011, ss.27, (Özet Bildiri)

2011

2011

47. Subcritical water extraction of polyphenols

ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., KARHAN M.

International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

48. Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing

ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.201-204, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

49. Subcritical water extraction of polyphenols

ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., KARHAN M.

International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

50. Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing

TETİK N., Arslan Kulcan A., TURHAN İ., Arslan Kulcan A., TETİK N., TETİK N., et al.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, cilt.2, ss.201-204, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

51. Antalya İlinde Yetişen Aşılı ve Yabani Keçiboynuzu Meyvelerinin Bazı Kimyasal ve Pomolojik Özellikleri

ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., GÜBBÜK H., KARHAN M.

Uluslararası Katılımlı I. Ulusal Ali Numan Kıraç Kongresi ve Fuarı, Eskişehir, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2011, ss.299, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2011

2011

52. Some physical and chemical properties of wild carob genotypes grown under Turkey ecological conditions

ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., GÜBBÜK H., KARHAN M.

1st International Symposium on Wild Relatives of Subtropical and Temperate Fruit and Nut Crops, Davis, Ca, Amerika Birleşik Devletleri, 19 - 23 Mart 2011, ss.23, (Özet Bildiri)

2010

2010

53. Determination the D-Pinitol content of cultivated carob types

ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.144, (Özet Bildiri)

2010

2010

54. Influence of enviromental factors on D-Pinitol concentration of wild type carob pods

TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., KARHAN M.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.135, (Özet Bildiri)

2010

2010

55. Influence of mash processing on total anthocyanin content of red grape juice

Arslan Kulcan A., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.322, (Özet Bildiri)

2010

2010

56. Influence of enviromental factors on D-Pinitol concentration of wild type carob pods

TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., KARHAN M.

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.135, (Özet Bildiri)

2010

2010

57. Evaluation of antioxidant acticvity and total phenolic content in Turkish floral honeys, as well as their chemical properties

Öziyci H. R., Dinçer C., Turhan İ., Tetik N., Karhan M.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Ljubljana, Slovenya, 28 Eylül - 02 Ekim 2010, ss.47, (Özet Bildiri)

2010

2010

58. Difficulties in Turkish trade of honey

KARKACIER O., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Ljubjana, Slovenya, 28 Eylül - 02 Ekim 2010, ss.46, (Özet Bildiri)

2010

2010

59. Determination of total phenolics and antioxidant content with physicochemical properties in Turkish honeydew honeys

TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TETİK N., KARHAN M.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Ljubjana, Slovenya, 28 Eylül - 02 Ekim 2010, ss.46, (Özet Bildiri)

2010

2010

60. Determination of total phenolics and antioxidant content with physicochemical properties in Turkish honeydew honeys

TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TETİK N., KARHAN M.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Slovenya, 1 - 04 Eylül 2010, ss.46, (Özet Bildiri)

2010

2010

61. D-Pinitol Content of Carob Beans (Ceratonia siliqua L.)

KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

28th International Horticultural Congress, Portekiz, 1 - 04 Ağustos 2010, ss.358, (Özet Bildiri)

2010

2010

62. Effect of mash heating and enzymatic fermentation on the total phenolic and total anthocyanin contents of grape juice.

ARSLAN KULCAN A., KARHAN M., Tetik N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

63. Effect of mash heating and enzymatic fermentation on the total phenolic and total anthocyanin contents of grape juice

Arslan Kulcan A., KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”,, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.1006-1008, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

64. Enhanced ethanol production from carob extract by Saccharomyces cerevisiae

TURHAN İ., Bialka K. L., Demirci A., KARHAN M.

American Society of Agricultural and Biological Engineers Annual International Meeting 2009, Reno, NV, Amerika Birleşik Devletleri, 21 - 24 Haziran 2009, cilt.3, ss.2040-2052, (Tam Metin Bildiri) identifier

2009

2009

65. Enhanced Lactic acid production from carob extract by Lactobacillus casei

TURHAN İ., Bialka K. L., Demirci A., KARHAN M.

American Society of Agricultural and Biological Engineers Annual International Meeting 2009, Reno, NV, Amerika Birleşik Devletleri, 21 - 24 Haziran 2009, cilt.4, ss.2053-2062, (Tam Metin Bildiri) identifier

2008

2008

66. Keçiboynuzu zamkı (locust bean gum) yapısı, üretimi ve kullanım alanları.

Arslan Kulcan A., TETİK N., KARHAN M.

Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2008, ss.481-485, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

67. Enzymes used in beverage industry

TETİK N., KARHAN M., ÖZİYCİ H. R.

The International Enzyme Engineering Symposium, İzmir, Türkiye, 1 - 05 Ekim 2008, ss.152, (Özet Bildiri)

2008

2008

68. Lactic acid production from Carob extract by Lactobacillus casei

TURHAN İ., Demirci A., KARHAN M.

The International Enzyme Engineering Symposium, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Ekim 2008, cilt.1, ss.162, (Özet Bildiri)

2008

2008

69. Use of laccases in the food industry

TETİK N., KARHAN M., ÖZİYCİ H. R.

The International Enzyme Engineering Symposium, İzmir, Türkiye, 1 - 05 Ekim 2008, ss.151, (Özet Bildiri)

2008

2008

70. Microfiltration of blackcurrant (Ribes nigrum) juice

TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., KARHAN M.

Northeast Agricultural Biological Engineering Conference, Aberdeen, Md, Amerika Birleşik Devletleri, 27 - 30 Temmuz 2008, ss.23, (Özet Bildiri)

2008

2008

71. Effect of storage conditions on color degradation of pomegranate juice

ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

Northeast Agricultural Biological Engineering Conference, Aberdeen, Md, Amerika Birleşik Devletleri, 27 - 30 Temmuz 2008, ss.24, (Özet Bildiri)

2007

2007

72. Nutritive value of Andız (Juniperus drupacea) fruit Pekmez; a traditional product of Turkey

TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

2nd International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.182, (Özet Bildiri)

2007

2007

73. Effects of process and storage conditions on haze formation in clarified apple juices

TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

2nd International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.123, (Özet Bildiri)

2006

2006

74. Meyve ve Sebzelerin İşlenmesi ve Muhafazasında Ozon Uygulamaları

TETİK N., TOPUZ A., TURHAN İ., KARHAN M.

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.281-285, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2006

2006

75. Meyve ve Sebzelerin Muhafazasında Ultraviyole Işık Uygulamaları

TURHAN İ., TOPUZ A., TETİK N., KARHAN M.

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.289-292, (Özet Bildiri)

2006

2006

76. Berrak meyve suyu ve konsantrelerinde sonradan bulanma ve önlemleri

TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.503-506, (Tam Metin Bildiri)

2006

2006

77. Meyve ve Sebzelerin Muhafazasında Ultraviyole Işık Uygulamaları

TURHAN İ., TOPUZ A., TETİK N., KARHAN M.

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)

2005

2005

78. Nutritive Value of Carob (Ceratonia siliqua L.) pekmez; a traditional product of Turkey

KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., Aksu M.

Innovations on Traditional Foods, Valencia, İspanya, 25 - 28 Ekim 2005, cilt.2, ss.899-901, (Tam Metin Bildiri)

2005

2005

79. Loss of L-ascorbic acid during traditional process of rose hip (Rosa canina L.) pulp

Aksu M., KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ.

Innovations on Traditional Foods, Valencia, İspanya, 25 - 28 Ekim 2005, cilt.2, ss.923-925, (Tam Metin Bildiri)

2005

2005

80. Loss of L-ascorbic acid during traditional process of rose hip (Rosa canina L.) pulp

Aksu M., KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ.

Innovations on Traditional Foods, İspanya, 1 - 04 Ekim 2005, cilt.2, ss.923-925, (Tam Metin Bildiri)

Kitaplar

2022

2022

1. Meyve suyu üretim teknolojisi

Karhan M., Hacıoğlu A.

Endüstriyel Gıda üretim teknikleri, Pınar Şanlıbaba,Yalçın Güçer, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.703-722, 2022

2015

2015

2. Gıda ve İçecek Fermentasyonları

KARHAN M., KÜÇÜKÇETİN A., Demirci A., AŞCI ARSLAN A., TURHAN İ., GERMEÇ M., et al.

Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş, Turhan İ, Editör, Palme Yayın Dağıtım, Ankara, ss.179-209, 2015

Desteklenen Projeler

2016 - 2019

2016 - 2019

Yayın Süreklilik Desteği

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

TOKER C. (Yürütücü), SÖNMEZ S., UZUN B., KARHAN M., İKTEN C., SARI D., et al.

2017 - 2018

2017 - 2018

İrfan Turhan Yayın Süreklilik Desteği

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

TURHAN İ. (Yürütücü), KARHAN M., YATMAZ E.

2017 - 2018

2017 - 2018

Birleştirilmiş Yayın Desteği Başvurusu

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

TURHAN İ. (Yürütücü), YATMAZ E., KARHAN M.

2015 - 2017

2015 - 2017

Keçiboynuzu ekstraktından Dpinitolün nanofiltrasyonla elde edilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

KARHAN M. (Yürütücü), TURHAN İ., ARSLAN KULCAN A.

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Turkish Journal of Agriculture - Food Science and TechnologySürdürülebilir Kalkınma

Editör



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 927

h-indeksi (WOS): 18