Okullarda Menü Planlama


GEZMEN KARADAĞ M., YARDIMCI H., MÜFTÜOĞLU S., AYHAN B., TOPAL G. G., BEKAR C., ...Daha Fazla

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, BEYHAN, Y., BİLİCİ, S., KIZIL, M., Editör, Anıl Reklam Matbaa Ltd. Şti., Ankara, ss.75-100, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: Anıl Reklam Matbaa Ltd. Şti.
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.75-100
  • Editörler: BEYHAN, Y., BİLİCİ, S., KIZIL, M., Editör
  • Akdeniz Üniversitesi Adresli: Hayır