Slow Food Konseptine Uygun Restoranlarda, Algılanan Hizmet Kalitesinin, Markaya Yönelik İmaj, Güven ve Sadakate Etkisi: Köyceğiz İlçesini Ziyaret Eden Yabancı Turistler Üzerinde Bir Araştırma


Creative Commons License

USLU A., KARABULUT A. N.

Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi, cilt.18, sa.72, ss.2166-2181, 2019 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 18 Sayı: 72
  • Basım Tarihi: 2019
  • Doi Numarası: 10.17755/esosder.541327
  • Dergi Adı: Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.2166-2181
  • Akdeniz Üniversitesi Adresli: Evet