Green Restaurant Management


Creative Commons License

ÇALIŞKAN O., YAY Ö., EROĞLU M. A.

Tourism, Environment and Sustainability, Avcıkurt, C.; Dinu, M.S.; Hacıoğlu, N.; Efe, R.; Soykan, A., Editör, St. Klıment Ohrıdskı Unıversıty Press , Sofıa, Sofya, ss.712-726, 2015

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Araştırma Kitabı
  • Basım Tarihi: 2015
  • Yayınevi: St. Klıment Ohrıdskı Unıversıty Press , Sofıa
  • Basıldığı Şehir: Sofya
  • Sayfa Sayıları: ss.712-726
  • Editörler: Avcıkurt, C.; Dinu, M.S.; Hacıoğlu, N.; Efe, R.; Soykan, A., Editör
  • Akdeniz Üniversitesi Adresli: Evet