Şeflerin Yaratıcılık ve Yenilikçilik Yeteneklerini Geliştirmesi Üzerine Nitel Bir Araştırma


ÖZDEMİR B., YILMAZ G., ÇALIŞKAN O.

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Bozok D., Avcıkurt C., Doğdubay M., Sarıoğlan M., Girgin G. K., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.237-250, 2017

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Araştırma Kitabı
  • Basım Tarihi: 2017
  • Yayınevi: Detay Yayıncılık
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.237-250
  • Editörler: Bozok D., Avcıkurt C., Doğdubay M., Sarıoğlan M., Girgin G. K., Editör
  • Akdeniz Üniversitesi Adresli: Evet