Akdeniz Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Laktozu İçeriği Azaltılan Konsantre Kefi...
Laktozu İçeriği Azaltılan Konsantre Kefirin Fizikokimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özeliklerinin Belirlenmesi
DEMİR M.
(Yürütücü),
ERGİN F.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Alt Yapı, 2018 - 2019
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Kasım 2018
Bitiş Tarihi:
Aralık 2019