Öğr. Gör. MÜGE CANATAR


Manavgat Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Gıda Teknolojisi Pr.


WoS Araştırma Alanları: Mühendislik


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği

Metrikler

Yayın

11

Atıf (Scopus)

13

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Doktora

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2015 - 2017

2015 - 2017

Yüksek Lisans

Çukurova Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

2008 - 2012

2008 - 2012

Lisans

Çukurova Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2017

2017

Yüksek Lisans

Küpte şarap: Ketengömlek üzümünden antik dönem yöntemiyle organik beyaz şarap üretimi

Çukurova Üniversitesi

Yabancı Diller

A2 Temel

A2 Temel

Fransızca

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Akademik Unvanlar / Görevler

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

2014 - 2015

2014 - 2015

Araştırma Görevlisi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Mühendisliği

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

Yeni Gıda İşleme Teknolojileri

Gıda Analizleri

Proses Tasarım

Endüstriyel Mikrobiyoloji

Meyve ve Sebze Teknolojisi

Laboratuvar Teknikleri

Enstrümental Analiz

Gıda Analizleri I

Meyve Suyu Teknolojisi

Özel Gıdalar Teknolojisi

Endüstriyel Mikrobiyoloji

Laboratuvar Teknikleri

Meyve ve Sebze Teknolojisi

Enstrümental Analiz

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2018

2018

Tatlı Sorgumdan Biyoetanol Üretiminde Maya Türü ve Suşunun Biyoetanol Verimine Etkisi.

ÜNAL M. Ü., CABAROĞLU T., ŞENER A., YÜCEL C., YÜCEL D., CANATAR M., et al.

2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food, Food Sciences and Technologies, ÇEŞME-İZMİR, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

Tatlı Sorgumdan Biyoetanol Üretiminde Sıcaklığın Etanol Verimine Etkisi

ÜNAL M. Ü., CABAROĞLU T., ŞENER A., YÜCEL C., YÜCEL D., CANATAR M., et al.

2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food, Food Sciences and Technologies, ÇEŞME-İZMİR, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018

2018

2018

Tatlı Sorgumdan Biyoetanol Üretiminde pH’nın Etanol Verimine Etkisi.

ÜNAL M. Ü., CABAROĞLU T., ŞENER A., YÜCEL C., YÜCEL D., CANATAR M., et al.

2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food, Food Sciences and Technologies, ÇEŞME-İZMİR, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018

2017

2017

DETERMINATION OF AROMA COMPOUNDS OF RED WINE MADE FROM A NATIVE GRAPE VARIETY OF KUNTRA GROWN IN GALLIPOLI REGION OF TURKEY

CABAROĞLU T., DARICI M., CANATAR M.

40TH WORLD VINE AND WINE CONGRESS, Sofya, Bulgaristan, 29 Mayıs - 02 Haziran 2017, ss.367-368

2017

2017

QVEVRI WINE: ORGANIC WHITE WINE PRODUCTION FROM KETENGÖMLEK, A NATIVE VARIETY OF CAPPADOCIA-TURKEY, WITH ANCIENT WINEMAKING METHOD

Canatar M., Cabaroğlu T.

40TH WORLD VINE AND WINE CONGRESS, Sofija, Bulgaristan, 29 Mayıs - 02 Haziran 2017, ss.416-417

2014

2014

Siyah Çay ve Genel Özellikleri

YABACI KARAOĞLAN S., CABAROĞLU T., SELLİ S., ÇELİK Z. D., CANATAR M., GELEN B.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1008-1012