Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Hedonism and Food Attributes as Predictors of Street Foods Consumption

4. International Gastronomic Tourism Congress, İzmir, Türkiye, 6 - 08 Aralık 2018, ss.18-28 Creative Commons License

Hedonism and Food Attributes as Predictors of Street Foods Consumption

4. International Gastronomic Tourism Congress, İzmir, Türkiye, 6 - 08 Aralık 2018, ss.18-28

Hedonism and Food Attributes as Predictors of Street Foods Consumption

4. International Gastronomic Tourism Congress, İzmir, Türkiye, 6 - 08 Aralık 2018, ss.18-28

Hedonism and Food Attributes When Consuming Street Foods: A Pilot Study

Taste of City Food and Place Marketing Conference, Antalya, Türkiye, 4 - 05 Ekim 2018, ss.10-11

Hedonism and Food Attributes When Consuming Street Foods: A Pilot Study

Taste of City Food and Place Marketing Conference, Antalya, Türkiye, 4 - 05 Ekim 2018, ss.10-11

Unesco Somut Olmayan Kültürel Miras Listesinde Yer Alan Gastronomik Unsurlara İlişkin Öğrencilerin Bilgi Düzeyi

4. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, Kastamonu, Türkiye, 19 - 21 Temmuz 2018, ss.55-56

Turistlerin Yerel Yiyecekleri Deneyimlemesinde Tur(ist) Rehberlerinin Rolü

1. Turizm Rehberliği Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 27 - 28 Nisan 2018, ss.20 Creative Commons License

An Evaluation on Culinary Education in Turkey

Global Conference on Education and Research: Advances in Global Education and Research, Las Vegas, Amerika Birleşik Devletleri, 17 - 20 Nisan 2018, ss.334-337

An Evaluation on Culinary Education in Turkey

Global Conferenceon Education and Research (GLOCER 2018), Las Vegas, Amerika Birleşik Devletleri, 17 - 20 Nisan 2018, ss.53-55

Doğu Karadeniz Bölgesine Düzenlenen Tur Programlarında Çay Turizmi Ürünlerinin Kullanımı

DOKAP (Doğu Karadeniz Projesi) Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu, Rize, Türkiye, 23 - 24 Ekim 2017, ss.80 Creative Commons License

Şeflerin Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin Niteliklerine İlişkin Görüşleri

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.188 Creative Commons License

Şeflerin Aşçilik Eğitimi Alan Öğrencilerin Niteliklerine İlişkin Görüşleri

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.226-227

Çay ve Turizm İlişkisi: Kavramlar, Kaynaklar ve Uygulamalar

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.232

Şeflerin Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin Niteliklerine İlişkin Görüşleri

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017

Şeflerin Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin Niteliklerine İlişkin Görüşleri

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.226-227

Determination of gastronomic tourism characteristics of Gaziantep province as a Unesco creative cities network

II. International Conference on Tourism Dynamics and Trends, Sevilla, İspanya, 26 Haziran - 29 Ekim 2017, ss.232-234

Determination of Gastronomic Tourism Characteristics of Gaziantep Province As A Unesco Creative Cities Network.

II. International Conference on Tourism Dynamics and Trends, Sevilla, İspanya, 26 - 29 Haziran 2017, ss.232-234 Creative Commons License

Use Of Foods With Geographical Indication In Menus Of Restaurants

International Congress on Cultural Heritage and Tourism, Konya, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2017, ss.576 Creative Commons License

Use of Foods with Geographical Indication in Menus of Restaurants

International Congress on Cultural Heritage and Tourism, Konya, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2017, ss.576

Kapadokya Bölgesi'nde Gastronomi ve Turizm İlişkisi Üzerine Bir Araştırma

II. Uluslararası Nevşehir Tarih ve Kültür Sempozyumu, Nevşehir, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2016, ss.53-54 Creative Commons License

Kapadokya Bölgesi'nde Gastronomi ve Turizm İlişkisi Üzerine Bir Araştırma

II. Uluslararası Nevşehir Tarih ve Kültür Sempozyumu: Tarih, Kültür, Çevre, Turizm, Sağlık, Ekonomi, İnanç ve Eğitim, Nevşehir, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2016, ss.53-54 Creative Commons License

Turizm Destinasyonlarında Restoran Biçimleşmeleri Üzerine Nitel Bir Araştırma: Kapadokya Örneği

VIII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2016, ss.413-415 Creative Commons License

A Conceptional Research on Factors Affecting Customers Tipping Tendency in Restaurants

I. International Symposium on Tourism and Microbial Food Safety, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.43-44 Creative Commons License

The Impact Of Chefs’ National Cuisine Perceptions On Their Intention To Purchase Local Food

International Tourism and Hospitality Management Conference, Sarajevo, Bosna-Hersek, 30 Eylül - 04 Ekim 2015, ss.495-508

The Impact of Chefs' National Cuisine Perceptions on Their Intention to Purchase Local Food

International Tourism and Hospitality Management Conference, Sarajevo, Bosna-Hersek, 30 Eylül - 04 Ekim 2015, ss.495-508

The Impact of Chefs' National Cuisine Perceptions on Their Intention to Purchase Local Food

International Tourism and Hospitality Management Conference, Sarajevo, Bosna-Hersek, 30 Eylül - 04 Ekim 2015, ss.495-508 Creative Commons License

THE IMPACT OF CHEFS’ NATIONAL CUISINE PERCEPTIONS ON THEIR INTENTION TO PURCHASE LOCAL FOOD

International tourism and Hospitality Management Conference, Saraybosna, Bosna-Hersek, 30 Eylül - 04 Ekim 2015, ss.71 Creative Commons License

Yerel Gastronominin Tanıtım Materyallerindeki Yeri: Kapadokya Bölgesi Üzerine Bir Araştırma

I. Avrasya Uluslararası Turizm Kongresi: Güncel Konular, Eğilimler ve Göstergeler, Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015, cilt.2, ss.760-780 Creative Commons License

Yerel Gastronominin Tanıtım Materyallerindeki Yeri: Kapadokya Bölgesi Üzerine Bir Araştırma

I. Avrasya Uluslararası Turizm Kongresi: Güncel Konular, Eğilimler ve Göstergeler, Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015, cilt.2, ss.760-780

The Role of Tipping in Server-Customer Interactions in Restaurants

Asia Pacific Social Science Conference, Seul, Güney Kore, 8 - 10 Ocak 2014, ss.588-599

The Role of Tipping in Server-Customer Interactions in Restaurants

Asia Pacific Social Science Conference, Seul, Güney Kore, 8 - 10 Ocak 2014, ss.588-599 Creative Commons License

İnanç Turizmi Çerçevesinde Antalya Destinasyonun İncelenmesi: Dinler (Hoşgörü) Bahçesi Örneği

International Conference on Religious Tourism and Tolerance, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2013, ss.1041-1055 Creative Commons License

İnanç Turizmi Çerçevesinde Antalya Destinasyonun İncelenmesi: Dinler (Hoşgörü) Bahçesi Örneği

Internetional Conference on Religious Tourism and Tolerance, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2013, ss.1041-1055

Effects of Sucrose and Silver Nitrate on the Vase Life of Cut Ranunculus asiaticus L.

11th International Symposium on Flower Bulbs and Herbaceous Perennials, Antalya, Türkiye, 28 Mart - 01 Nisan 2012, cilt.1002, ss.341-348 identifier identifier

Günümüzde Yükseköğretim Düzeyinde Turizm Eğitiminin Yeri

Turizm Eğitimi Konferans/Workshop, Ankara, Türkiye, 17 - 19 Ekim 2012, ss.17-31 Creative Commons License

Günümüzde Turizm Eğitminin Yükseköğretim İçerisindeki Yeri

Turizm Eğitimi Konferansı, Ankara, Türkiye, 17 - 19 Ekim 2012, ss.17-31

Kitap & Kitap Bölümleri

Vefa Zat: Türkiye’nin İlk Uluslararası Barmeni

Türk Turizmine Kanat Gerenler IV Gastronomi ve Eğlence İşletmecileri, Kozak N, Kozak M, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.257-266, 2020

Vefa Zat: Türkiye’nin İlk Uluslararası Barmeni

Türk Turizmine Kanat Gerenler IV Gastronomi ve Eğlence İşletmecileri, Kozak N, Kozak M, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.257-266, 2020

Progress on Food and Gastronomy Research in Tourism, Travel and Hospitality in Turkey

Advances in Global Business and Economics, Cobanoglu Cihan, Corbaci Abdulkadir, Editör, Anaheı Publishing, Sarasota, Florida, ss.77-92, 2018

Şeflerin Yaratıcılık ve Yenilikçilik Yeteneklerini Geliştirmesi Üzerine Nitel Bir Araştırma

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Bozok D., Avcıkurt C., Doğdubay M., Sarıoğlan M., Girgin G. K., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.237-250, 2017

Gastronomy and Tourism

Global Issues and Trends in Tourism, Avcıkurt, C.; Dinu, M.S.; Hacıoğlu, N.; Efe, R.; Soykan, A.; Tetik, N., Editör, St. Klıment Ohrıdskı Unıversıty Press, Sofya, ss.33-50, 2016

Consumers and Tourists' Restaurant Selections

Global Issues and Trends in Tourism, Avcıkurt C., Dinu M. S., Hacıoğlu N., Efe R., Soykan A., Tetik N., Editör, St. Kliment Ohridski University Press, Sofia, ss.217-230, 2016 Creative Commons License

Consumers and Tourists' Restaurant Selection

Global Issues and Trends in Tourism, Avcıkurt C.,Dinu S.M, Hacıoğlu N., Efe R., Soykan A., Tetik N. , Editör, St. Kliment Ohridski University Press, Sofya, ss.217-230, 2016 Creative Commons License

Ansiklopedide Bölümler

Diğer Yayınlar

Metrikler

Yayın

93

Atıf (WoS)

34

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

81

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

2

Açık Erişim

29
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları