Dünya Gıda Günü


Etkinlik Kategorisi: Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Etkinlik Türü: Diğer

Etkinlik Organizasyonu Yılı: 2022

Özet:

Gıda Teknolojisi Bölümü olarak organizasyonda görev alındı ve organizasyona ev sahipliği yapıldı. 

Konuklar: Prof.Dr.Zübeyde Öner, Prof.Dr.Aynur Gül Karahan Çakmakçı, Prof.Dr.Seval Sevgi Kırdar ve Prof.Dr.Lütfü Çakmakçı

Etkinlilk MATSO Turizm Fakültesi Dekan V.Prof.Dr.Ebru İçigen,MYO.müdürü Doç.Dr.Fatih Uslu,Manavgat Ziraat odası başkanı Rasim Metin,Süt üreticileri birliği başkanı Bilal ve ilçe tarım müdürü Hakan Aldanmaz gıda günüyle ilgili Manavgat’ta ki faaliyetleri hakkında kısa bilgiler veren birer konuşmalarıyla başladı. Konuklar: Prof.Dr.Zübeyde Öner, Prof.Dr.Aynur Gül Karahan Çakmakçı, Prof.Dr.Seval Sevgi Kırdar ve Prof.Dr.Lütfü Çakmakçı Gıda, Su, Coğrafi İşaretleme ve daha birçok konuda kıymetli bilgilerini paylaştılar. Aynı gün Manavgat’ta yer alan yerel firmalar stand açarak bizlere destek oldular. Trendy Group Hotel kokteyl, Akınbey Et ve Et Ürünleri  konuklarımıza köfte ekmek ikram ederek bizlere destek oldular.