Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Kripto Paraların Restoran Endüstrisinde Kullanımı

3rd INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS (ITTD22), Ankara, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022

Gıda Eşleşmesinde Zeytinyağı ve Ezine Peyniri

4th International Congress of Tourism & Management Researches, Girne, Kıbrıs (Kktc), 12 - 14 Mayıs 2017, ss.73-81

Destinasyon Çekiciliğinde Gastronomik Ürün

17. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.313-321

Kitap & Kitap Bölümleri

Antecedents, elements, and outcomes of the wine tourism experience at the destination

Routledge Handbook of Wine Tourism, Saurabh Kumar Dixit, Editör, Routledge, London/New York , New York, ss.460-473, 2022

Gastronomi Endüstrisinde Kadın Girişimciliği

Turizm Girişimciliğinin Doğası: Güncel Konular, Ece Konaklıoğlu,Burcu Koç,Ayşe Atar Yılmaz, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.267-293, 2022

Gastronomi Müzeleri

Örnek Olaylarla Gastronomi Turizminde Yeni Eğilimler, Gökhan Yılmaz,Ayşe Şahin, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.95-109, 2021

Turizmde Temel Kavramlar

Genel Turizm, Kurban Ünlüönen,Arzu Kılıçlar, Editör, Seçkin Yayıncılık, Ankara, ss.21-45, 2021

Ansiklopedide Bölümler

Yiyecek Üretim Sistemleri

Detay Yayıncılık, ss.0, 2021

İtalyan Mutfağı

Detay Yayıncılık, ss.0, 2021

Göl Turizmi

Detay Yayıncılık, ss.0, 2021

Metrikler

Yayın

31

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

17

H-İndeks (Scopus)

2

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları