Ş. A. Yeniçeri Et Al. , "Probiyotik Bakteri İçeren Ayranın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Akademik Gıda , vol.19, no.4, pp.414-423, 2021
Yeniçeri, Ş. A. Et Al. 2021. Probiyotik Bakteri İçeren Ayranın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Akademik Gıda , vol.19, no.4 , 414-423.
Yeniçeri, Ş. A., Çomak Göçer, E. M., & Küçükçetin, A., (2021). Probiyotik Bakteri İçeren Ayranın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Akademik Gıda , vol.19, no.4, 414-423.
Yeniçeri, Şule, EMİNE MİNE ÇOMAK GÖÇER, And AHMET KÜÇÜKÇETİN. "Probiyotik Bakteri İçeren Ayranın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Akademik Gıda , vol.19, no.4, 414-423, 2021
Yeniçeri, Şule A. Et Al. "Probiyotik Bakteri İçeren Ayranın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Akademik Gıda , vol.19, no.4, pp.414-423, 2021
Yeniçeri, Ş. A. Çomak Göçer, E. M. And Küçükçetin, A. (2021) . "Probiyotik Bakteri İçeren Ayranın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Akademik Gıda , vol.19, no.4, pp.414-423.
@article{article, author={Şule Azime Yeniçeri Et Al. }, title={Probiyotik Bakteri İçeren Ayranın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri}, journal={Akademik Gıda}, year=2021, pages={414-423} }